ŞEYTAN ÜÇGENİ , SESSİZ PAŞALAR ve ELDEN ÇIKAN DOĞU ANADOLU

Siyasetçi – İşadamı – Bürokrat ŞEYTAN üçgeniyle ülkemizde Dünyanın en büyük yolsuzluğu yapıldı.Yolsuzlukları açığa çıkartan polisler dağıtıldı,maslekten çıkartıldı.Yolsuzluğu soruşturan savcılar tayin üzerine tayin gördü.Tenzili rütbeye uğradılar.

Tam bunların üzerine 301 madencimizi kaybettiğimiz SOMA FACİASI geldi.
Facianın büyüklüğü, ŞEYTAN ÜÇGENİNİN Yolsuzluklarını geri plana itti.

Ve bu arada Güneydoğu elimizden gittikçe çıkıyor.
Açılım masalıyla Türkiye fiilen bölünmeye gidiyor.
Eli kanlı PKK örgütü yolları kapatıyor,
yollarda kimlik kontrolu yapıyor.
Vergi salıyor,haraç topluyordu.
Bunlar da yetmiyor,omuzlarında silahlarıyla
kent merkezlerine iniyor,
Kışlanın , karakolun önünden yürüyerek geçiyordu.
sayısı 3 bine yaklaşan çocuk ve genci dağa götürüyor.
Askeri , korucuyu , işçiyi ,kaçırıyor , araçları yakıyor,
Devriye gezen askere, kışlalara,karakollara ateş açıyordu.
Başbakanın talimatıyla asker kışlaya ,polis karakola hapsediliyordu.
Ve Başbakan Erdoğan ile İçişleri bakanı bunlara ÜÇ MAYMUN idi.

Ülkemizin varlık ve bütünlüğünün teminatı olan
Ordumuzun komutanlarına Yurttaş olarak diyeceğimiz vardır
;

Gen.Kur.Paşası Necdet bey ile Uç beyleri masalarında sessizce oturuyordu,
Vaziyet TAK , ŞAK idi…
Ha vardılar…
Ha yoktular …
Düşman Güneydoğumuzu işgal etmişken ,
Necdet bey ülkemizin batısında askere talim yaptırıyordu.

Türkiye gittikçe karanlığa,toplumsal kavgaya,bölünmeye sürükleniyor,
tüm bunlara karşın Mustafa Kemal Atatürk’ün şanlı ordusunun komutanları
bu işleri yapan siyasi güce karşı eğik boyunla duruyordu.
Paşalar Kanunsuz emirleri yerine getiriyorlar,
askerin kışladan çıkmaması emrini veriyorlardı.
Kumpasla esir alınan silah arkadaşlarına arkalarını dönüyorlardı.
Ki O paşalar Atatürk’ün kemiklerini sızlatıyorlardı.

Doğuda yakan ,yıkan , öldüren , vergi salan , yol kesenlere sessiz kalan
AKP iktidarı Türkiye’nin 40 kentinden 40 bin polisi İstanbul ve Ankara’ya taşıyor.
Dünyanın en demokratik eyleminin birinci yılını kutlamak ve Gezi eyleminin
şehitlerini anmak isteyenlere karşı dünyanın en büyük Polis ordusunu kullanarak
acımasızca dövüyor,tekmeliyor, tazyikle katkılı sularla, biber gazlarıyla can alıyor,
kafa patlatıyor,göz çıkartıyorlardı.

Ve Eli Kanlı PKK örgütü meydanı boşaltılmış ülkede bayram yapıyordu…

Son bir ayda olanları aşağıda okuyunuz;

Naci Kaptan
31 Mayıs 2014

Bingöl-D.Bakır Karayolu 6 Gündür PKKnın kurtarılmış bölgesi oldu
AKP hükümetinden,Başbakan ve İçişleri bakanından , Gen.Kur.başkanından
ses yok !!!

DİYARBAKIR’ın Lice İlçesi’nde göstericilerin yol kesip eylem yapması nedeniyle daha önce kontrollü geçişlerin sağlandığı Diyarbakır-Bingöl karayolu önlem alan güvenlik güçleri tarafından kapatıldı.Göstericiler, dün akşam alıkoydukları 2 baz istasyonu çalışanını araçlarına el koyup bugün serbest bıraktı. Lice’de olası bir olaylara karşı Ankara’dan Jandarma Özel Harekat Timleri, Diyarbakır’a sevk edildi.

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde göstericilerin geçen Cumartesi gecesi başlattıkları yol kesme eylemleri nedeniyle sık sık kapanan Diyarbakır-Bingöl karayolunda ulaşım bu sabahtan itibaren güvenlik güçleri tarafından yeniden kapatıldı. Daha önce göstericilerin çukur kazıp, durdukları araçların anahtarlarını alarak kapattıkları yolun açılmasının ardından karayolunda güvenlik güçlerinin zırhlı araçlarıyla kontrollü olarak geçişler sağlıyordu.

Lice’nin Fisovası mevkiinde dün gece göstericiler yine yol kesme eyleminde bulundu. Bölgeye gönderilen bir çekiciyi ateşe verip yakan göstericiler, bu sabah saatlerinden itibaren Diyarbakır’ın Lice, Kocaköy, Kulp ve Hani karayolları ile Bingöl karayolu üzerinde durdurdukları araçların anahtarını alıp, karayolunu yeniden kapattı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26512164.asp

***

30 Mayıs 2014 Cuma

AKP ile PKK dağdaki Silahlı Katilleri aklamak için
kaçırılan Çocuklar üzerinden anlaşmaya vardı

MHP’nin Gazetesi’nden Şok İddia

MHP’ye yakınlığı ile bilinen Ortadoğu gazetesi PKK’nın çocukları dağa çıkarması ve sonrasında yaşanan tartışmalarla ilgili şok bir iddiada bulundu.Gazete “AKP-HDP-PKK ortaklığı kaçırılan çocukları kurtarma bahanesiyle eli silahlı teröristleri aklamak konusunda görüş birliğine vardı” diye yazdı.

Haberde şu ifadeler yer aldı: “PKK’nın dağa kaçırdığı çocuklarla ilgili Başbakan Erdoğan’ın HDP’den yardım dilenmesinin altından yeni ihanetler çıktı. Çocukları kaçırılan analar dertlerine derman olacak bir devlet yetkilisi ararken, AKP-PKK ortaklığının sözcüleri yaptıkları açıklamalarda kaçırılan çocuklar üzerinden dağdaki eli silahlı katilleri aklamak için görüş birliği içinde olduklarını ortaya koydular.”

http://www.habervaktim.com/haber/372831/mhpnin-gazetesinden-sok-iddia.html

***

PKK askere ateş açtı 3 Yaralımız Var Başbakanın emriyle
Necdet bey Askere karşı ateş açtırmadı

31 Mayıs 2014 Cumartesi
Diyarbakır’da Askere Ateş Açıldı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Jandarmaya açıldı. Açılan ateş sonucu 3 asker yaralandı.Diyarbakır’ın Lice ilçesinin Tapantepe mevkiinde akşam saatlerinde toplanarak yolu trafiğe kapatan göstericilere müdahale eden jandarma özel harekat timlerine çevredeki tepelerden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı
.
http://www.habervaktim.com/haber/372980/diyarbakirda-askere-ates-acildi.html

***

“Kürdistan’ın inşasına Erdoğan destek verdi”

HDP Eşbaşkanı Sebahat Tuncel’in, “Özerk Kürdistan’ı inşa etme sürecine geçtik” sözleri muhalefeti ayağa kaldırdı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, terör örgütü PKK ve İmralı canisi Öcalan’ın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eliyle meşrulaştırıldığını belirterek, “Söyleyene değil söyletene bakmak lazım. PKK meşru bir zemine getirilmiştir” dedi. Başbakan Erdoğan’ın izlediği politika ile teröristbaşı Öcalan’ın siyasi figür haline getirildiğini vurgulayan Engin Altay, “Terör örgütü PKK, adeta meşru bir zemine oturtulmuştur. Artık buna şaşmıyorum. Bu anlayışa AKP’nin meşrulaştırması noktasından bakmak gerekiyor” diye konuştu.

Fiilen bölünme
MHP Antalya Milletvekili Tunca Toskay da, Başbakan Erdoğan’ın gerek terör örgütü PKK gerekse HDP’yi cesaretlendiğini söyledi. AKP ve HDP’nin iş biriliği yaparak Türkiye’yi bölme projesini yaşama geçirmeye çalıştıklarını söyleyen Toskay, “Hükümet ve Erdoğan’ın ‘evet’ demeden böyle bir şeyin olması mümkün değil. İnşa sürecini beraber hayata geçiriyorlar. Erdoğan ve ekibinin Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle ilgili ciddi bir sorunu var. Hukuk kurallarıyla, ahlaki değerleriyle yıktılar. Şimdi de fiilen bölünme sürecine götürüyorlar” dedi.

Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen ise Kürdistan’ın bir plana göre inşa edildiğini söyledi. Türkiye’nin güneydoğusunda fiili bir Kürt devletinin var olduğunu ifade eden Eslen, “Parlamentosu, silahlı gücü var. Siyasi partisi, mahkemeleri ve bayrağı var. Yol kontrollerini asker ve polis yaparken şimdi PKK’lılar yapıyor, asker ve polis kaçırıyor. Asker kışlasından dışarıya çıkamıyor. Operasyon yapması yasak ve Türkiye’deki yönetim buna göz yumuyor. KCK kuruluş belgesi PKK’nın anayasası. Bunların hepsini ve inşa sürecini anlatıyor. Yargısı, yürütmesi ve yasamasıyla anlatıyor” diye konuştu.

Terör örgütünün seçim sürecini ve Türkiye’deki iç mücadeleleri çok iyi kullandığını belirten Eslen, siyasal İslam ile asker arasındaki çatışmadan PKK’nın yararlandığını söyledi. AKP ile cemaat arasındaki güç mücadelesinde de PKK’nın yeni kazanımlar elde ettiğini vurgulayan Eslen, “Türkiye bu mücadeleye kilitlenmişken, taraflar enerjilerini buraya harcarken PKK yararlanıyor. Seçim sürecini de PKK kullanıyor” dedi.

Uluslararası güçler
Uluslararası güçlerin PKK’ya yardımcı olduğunu vurgulayan Eslen, bazı güçlerin Türkiye’nin bölünmesini istediklerini belirtti. Uluslararası derin yapıların bunu gerçekleştirmek için her yolu kullandığını anlatan Eslen, “Uluslararası kriz grubunun hazırladığı bir senaryo var. Bu senaryo adım adı uygulanıyor. PKK tek başına bunları yapamaz. Küresel ve bölgesel jeopolitik bölgede bir Kürt devletinin kurulmasını ve Türkiye’nin bölünmesini istiyorlar” diye konuştu
.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/dort-koldan-ozerklik-97038h.htm

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, FAŞİZM, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, Tarih, TSK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *