MUSSOLİNİ’nin KARA GÖMLEKLİ FAŞİSTLERİNDEN AK TOSUNLARA

Naci Kaptan
12 Haziran 2013

FAŞİZMİN SİLAHI Kara Gömlekliler ve Kahverengi Gömlekliler

“Duçe’nin yanılmazlığı yediden yetmişe her İtalyanın kafasına sokulur. On Emir’in 8. maddesinde yer alan, ‘Duçe her zaman haklıdır’ sözü toplumun her bireyi için ilk ağızda benimsenilmesi gereken bir ilkedir.” (Çağdaş Liderler Ansiklopedisi, cilt 4, sf.1474)

Ve Başbakan Tayyip Erdoğan da her zaman haklıdır !!!

“Mussolini’nin değişmez inançlarından biri zorbalıktır ve bunu Sorel’den öğrendiğini söylemenin bazen politik olarak faydalı olduğunu düşünüyordu, şiddete başvurmak kafasında çoktan gelişmiş esas içgüdüdür.” (Mussolini, Denis Mack Smith, sf.14)

“Mussolini kendisinde yer eden şiddet duygusunu uygulamaya dökmüş ve “Kara Gömlekliler” adında her türlü şiddet ve zorbalık eylemlerini gerçekleştiren silahlı birlikler oluşturmuştur. Bu birlikler vasıtasıyla sadist arzularını halk üzerinde terör havası estirerek yerine getirmeye çalışmıştır “

Alman ,İtalyan,Romen,Türk
Hitler,Mussoloni,Çavuşeski,Erdoğan…
Milliyeti ve adı ne olursa olsun,
Baskıcı,buyurgan,faşist kişilerin davranışları aynıdır.

Başbakan Erdoğan Polis sayısını hızla arttırdı.
2002 yılında AKP iktidara geldiğinde polis sayısı 122 bin idi.
2011 senesinde polis sayısı 230 bin oldu.
Şimdilerde ise ayrı bir kolluk gücü oluşturulacak ve 10 bin kişi alınacak.
Polise ağır silah alımına izin verildi.
İktidar hükümeti tarafından polisin sırtı okşanarak askerlik hizmetinden ayrık tutuldular.
Bu rakamlar Türkiye’nin adım adım nasıl Polis Devletine gittiğinin göstergesidir.

“Kara Gömlekliler
(İtalyanca: Camicie nere ya da Squadristi), I. Dünya Savaşı sırasında ve onu izleyen II. Dünya savaşı’nın sonlanmasına kadar İtalya’da yarı askeri faşist örgüt. 1919 – 1923 arasında Squadre D’azione (Eylem Mangaları), 1923 – 1943 arasında Milizia Volontaria Fascista Per La Sicurezza Nazionale (Ulusal Güvenlik İçin Gönüllü Faşist Milisi) olarak adlandırılan, Benito Mussolini yönetiminde silahlı birliklerdir.”

“Kahverengi Gömlekliler
Sturmabteilung (kısaca SA, Türkçe: Fırtına Bölüğü), Nazi Partisi’nin, Weimar Cumhuriyeti zamanında nasyonal sosyalistlerin yükselişinde önemli rol oynayan paramiliter askerî örgütü. Mensupları kahverengi gömlekler giydiği için onlara Kahverengi Gömlekliler de denirdi. Kurucusu ve 1934’te ölümüne kadar başındaki kişi Ernst Röhm idi. 1934’ten sonra SA’nın personel mevcudu 3.5 milyona kadar çıktı. Ayrıca ağır silahları da mevcuttu Buna karşı Alman ordusunun sadece 100.000 askeri vardı. Böylece Almanya içinde ikinci bir ordu haline geldi ve Nazilerin siyasi ve başka düşmanlarının bastırmakta önemli rol üstlendi.”

MUSSOLİNİ’nin KARA GÖMLEKLİ FAŞİSTLERİNDEN AK TOSUNLARA

Aşağıdaki dehşet verici ithamlarla dolu mektup bana 2. el başka bir göndericiden geldi.Ben de mektubu gönderenlerin adını belirtmeden sizlerle paylaşıyorum.

Mektup şöyle başlıyor ;

Tarih: 11 Haziran 2013 15:49

BİLGİLER NET VE KESİNDİR…

İSMİNİ VERMEMİN TEHLİKELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN İSMİNİ KULLANMAYACAĞIM AKP İL BAŞKANLIĞINDA GÖREVLİ BİR ARKADAŞIMIZIN VASITASI İLE ÖĞRENDİĞİM BİLGİLER ;

-1- Tüm ülke çapında akp gençlik kollarına mensup seçilmiş kişilerle gizli toplantı ve haberleşme başlamış verilen bilgiler sadece ağızdan ağza hiçbir iletişim cihazı kullanılmaksızın kanıt bırakılmayacak şekilde aktarılmaktadır.

-2- Taksim, Ankara ve İzmir olaylarına müdahale etmek için çevik kuvvet polisi kılığına sokulup polis gücünün sayısı arttırılacaktır. Kimin hangi bölgeye gideceğini sadece kendisine söylenmektedir.

-3- Eylemcilere müdahale etmek adına polisle çatışmaya girebilecek kişiler seçilip eylemcilerin arasına sokulmakta veyahut eylemcilere yakın bölgede çatışma çıkarıp polisi eylemcilerin üzerine sürmek amaçlanmaktadır.

-4- Pkk, dhkpc, bdp gibi terörist gruplar desteklenerek başlatılan açılım, barış süreci, akil insanlar gibi durumların tekrar gündem olmasını ve gezi parkı eylemlerinin terörize olarak daha kolayca dağıtılması amaçlanmaktadır. öcalanın yaptığı açıklama neticesinde akp desteğiyle özellikle taksim meydanı pkk mitingine çevrilmeye uğraşılacaktır.

-5- Olayları terörize etmek için toplanan pkk ve destekçilerini engellemeye çalışan kişilere karşı gelinecek, saldırılacak ortamda karmaşa çıkarılacaktır. Böylece gezi parkı ve ülke çapında yapılan eylemler haksız duruma düşürülerek terörist faaliyet görüntüsü verilecektir.

-6- Günlerdir oluşan durgunluk ve belirsizlik neticesinde insanların ilk iş günü sabahında alanlardan çekildiği sırada bu eylemler net olarak gerçekleştirilecektir.

***

Bu bilgiler gerçek ise Türkiye Başbakan Erdoğan eliyle ilerlemekte olduğu Faşist bir devlet yönetimine bodoslama dalmıştır.İtalya’da büyük Faşistlerden Benito Mussoloni’nin Kara gömleklilerinin ve Hitlerin Kahverengi gömleklilerinin benzeri ,Faşist polis güçleri Sivil olarak AKP tabanında kurulmuştur.Türkiye’ye bir Din Devletiyle birlikte Faşist bir yönetim de dayatılmaya başlanmış olacaktır.

Başbakan Erdoğan’ın Neden Yeni Anayasa yapmayı ve başkanlık istediği daha açık ortaya çıkmıştır.Erdoğan yeni anayasa ile kendine uygun elbiseyi biçmeye çalışmaktadır.Var olan anayasayı “Askerin anayasası” diyerek beğenmeyenler,İrticaya Odak olmaktan ceza alan ve şimdi de Faşist yapısı ortaya çıkmaya başlamış ve bu konuda yabancı ülkeler tarafından da benzer açıklamaların geldiği bir parti DEMOKRATİK ,ÇAĞDAŞ,EŞİT PAYLAŞIMCI,
İNSAN HAKLARINA SAYGILI bir anayasa yapabilir mi
?

Bu sorum özellikle YETMEZ AMA EVETÇİLERE ve AKİL ADAMLARA sorulmuştur ?

Gez-Göz-Arpacık-Ateş (Aslında gaz bombaları belli bir açıyla ve canlıya nişan almadan atılmalıdır)

Değerli Vatandaşım,
Yukarıdaki mektup çok korkutucu ve düşündürücüdür.
Şimdi de mektubun içeriğini destekleyen olayları sıralayalım
.

Eli kanlı terörist başı Öcalan açıklama yaptı , dedi ki ;
“Halk meydanı Ergenekon ve ulusalcılara bırakmamalı”
Öcalan böylece Başbakan Erdoğan’a desteğini verirken Taksim ve diğer kentlerdeki demokrasi eylemcilerini Ergenekon’cu ve Ulusalcı olarak tanımladı.Buradan da anlıyoruz ki emperyalizmin de düşman bellediği Ulusalcılar,aynı zamanda PKK tarafından da düşman bellenmiştir
.

Taksim Gezi HAK ARAMA EYLEMLERİNDE ,demokratik gösteri yapanlara karşı görev alan polis grupları arasında bazıları çok acımasızca hatta nerede ise öldürmek kastı ile saldırdıklarını Halk Tv ve bazı video kayıtlarından izledik. Bu polisler acaba neden çok acımasızca hatta can alıcı şekilde davranıyor,güç kullanıyor?

Gaz fişeği atan tüfeklerle demokratik eylemcilerin doğrudan başlarına nişan alarak fişeklerle vurduklarını izledik.Basına yansıyan en az 15-20 civarında başlarından yaralanan ,kafatasları kırılan, gözlerini kaybedenler var.Acaba çok acımasızca davrananlar AKTosunlar mıydı ?

Daha sonra İzmir , İstanbul,Ankara’da sivil giysili ellerinde sopa ve demir çubuklar,hatta bıçaklar olduğu söylenen sivil giysili grupların polislerin arkasında eylemcilere karşı terör uyguladıkları ,öldüresiye dövdüğü haberleri geldi.İşin garibi polisler bu kişilere müdahale etmiyor hatta onlara destek veriyordu.

Peki bu gruplar kimlerdi ?
Neden çok acımasızdılar ?
Polis bu kişilerle neden birlikte davranıyordu ?

İnternet çevriminde paylaşılmış ve bana da gönderilmiş olan 2 mesajı sizlerle paylaşacağım ;

Date: 06.06.2013 19:49:10

Sorudur ;
Göstericilere karşı canavarca davrananlar acaba Polis Üniforması giydirilmiş bu tosuncuklar mıdır ?

Polis Üniformaları ve silahlar bu kişilere kimler tarafından verilmiş / verdirilmiştir ?

İstanbul , İzmir ve Ankara Valileri ile bu illerin Emniyet Müdürlerinin bundan haberleri var mıdır ?

Bunun yanıtı ancak yürekli Yurtsever ve gerçek Cumhuriyet savcıları tarafından verilebilir.

Date: 06.06.2013 19:49:10

Yukarıdaki mesajlarla mektubun içeriği uyuşmaktadır.Furkan Elbir isimli AK Tosunun yazdıkları bu faşist provokasyon planının uygulamaya da dönüştüğünü gösteriyor.Acaba İzmir polisi ve Cumhuriyet savcısı bu konuda ne düşünmektedir ?

Bu grup kaç kişidir,kimlerdir ?

Hangi eylemleri yapmışlardır ?

Lise öğrencilerinin Tweet’lerini izlemeye alan ve masum yardım mesajları nedeniyle öğrenci gençleri evlerinden toplayan polis istihbaratı acaba neden “ÇAPULCULARI ÖLDÜRELİM” mesajlarıyla örgütlenen adeta kafa tası avcılığına çıkmış olan Faşist tosuncukları izlememiş ve görmezden gelmiştir ?

İzmir Emniyet Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı ,İzmir’de elleri sopalı, demirli ve polis oldukları söylenen ama bu konuda bu kişilerin polis olmadığı kanaatinin yaygın olduğu bu eli sopalı grup hakkında neden açıklama yapmamaktadır ?

“Erdoğan’ın eli sopalı paramiliterleri!
Taksim’de başlayıp bütün yurdu saran hükümet karşıtı gösterilerden sonra, başta, İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya olmak üzere birçok ilde, mahalle aralarındaki protestolara eli sopalı ve beli silahlı kişilerin müdahale ettiği biliniyor. İzmir’dekilerin sivil polis olduğunu, Emniyet Müdürü açıkladı. İstanbul’dakilerin de sivil polis olduğuna dair halk arasında söylentiler var. Bahçelievler UEFA Kupası önünde protestoculara saldıranlar beş kişiyi bıçakladı. Bir kişinin ağır yaralı olduğu belirtiliyor.Bu tür olayları, polisin ağır silahlarla donatılması planları ile birlikte değerlendirirsek, ülkenin rejimini değiştirmek ve yeni düzeni korumak için polislik mesleği ile hiçbir ilgisi bulunmayan çok sayıda militana resmi üniforma verildiğini ve bunların yakın zamanda AKP’nin paramiliter gücü haline dönüştürülmek istendiğini söyleyebiliriz. ”
(Yeniçağ 11 Haziran 2013 Arslan BULUT)

Zaman gerçekleri ortaya çıkartacaktır.İçişleri bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün bu AK faşist yapılanma hakkındaki açıklamaları ve Yürekli Cumhuriyet savcılarının görev başı yapmalarını toplum beklemektedir.

Aydınlık , insan haklarına saygı duyulan , insanların mutlu olduğu günler dilerim.

İZLEYİNİZ ;

Naci Kaptan

This entry was posted in DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, FAŞİZM, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *