LAZ MARKS HAYALETİ ANADOLU’DAN SONRA AVRUPA DA DOLAŞTI!

Date: 09.12.2010 
LAZ MARKS HAYALETİ ANADOLU’DAN SONRA  
AVRUPA DA DOLAŞTI!
 
 
 
199.  maçını Almanya Kassel de tamamlayan Laz Marks Emice Anadolu’ya döndü. Yeni dönem maçlara hazırlık yapan Laz Marks Emice hızını kesmeden devam ediyor. Ülkemizde uygulanan “ileri demokrasi” den nasibini de alan Laz Marks Emice adliye koridorlarını da neşelendirmeye devam ediyor.
 
Rize deki “başbakana hakaret” davası devam ederken şimdide Dersim(Tunceli diyenlerde var) ilinde ki maçtan dolayı yeni bir dava açıldı. Davanın konusu “suç ve suçluyu övmek”. 190 kez oynanan oyunda ki suç unsurunu bir tek Dersim’dekiler görmüş. Sonuç olarak; yeni davalar ve eski davalarla birlikte hızla devam ediyor.
 
Avrupa da 12 maçta üç bin insana ulaşan Laz Marks Emice toplam seyirci sayısını 58 bine ulaştırdı. Kıta Avrupa’sından sonra İngiltere ye gitmeye hazırlanan Laz Marks Emice düşüncelerini şöyle açıkladı;
 
 
“Pacular uşaklar, iki yıla yaklaşan maç günlerimiz dolu dolu geçeyi. İşte Anadoludan sonra Avrupa da da boy gösterdik. Çok keyifli maçlar ettik. 12 maçın onu oligarşiye attuğumuz gollerle galibiyetle sonuçlandı. Ancak bir maçta  yenilduk diğerunda ise berapera kalduk. Bu yenulcunun ve beraberliğin nedelerunu beileyruk. Solun, sosyalistlerin devrumcilerun dağunukluğu ve birlikte iş yapma becerisini unutmasundan, Latin uşaklardan ve sambacı baculardan örnek almamalarundandur. Bu konudaki ayruntulu bilciyi daha sonra vereceğum ama şunun bilinmesini isterim ki, maçlar genel olarak iyi gideyi. Önümüzde ki maçlara bakacağuz. 18-19 aralukta Londra da maçlarumuz var. Daha sonra “ileri demokrsi’mizin, biliyorsun ha bu ileri demokrasi sayesinda “Faşizm” lafunu etmeyruk. Faşizm yeruna ne deyruk “ileri demokrasi”. Gençler cop, biber gazu, sebep ileri demokrasi. Muhalefet edersen ya Ergenekoncusun ya KCK lısin ya da Devrimci Karargah dansun. Neden çünkü ileri demokrasi var ülçemizde. Bizde habu ileri demokrasinin cereyu olarak mahkeme koridorlarun da maçlara devam edeyruk..
 
Bu arada arkadaşlarun Londradaki maçlara katılmaları zor(vize işi çok sıkıntili de ondan deyrum…) ama 2010 yılının son maçları Beyoğlu Adliyesinde olacak, bekleruk. 2011 de de maçlarumuza devam edeceğuk, herçes şimdiden hazurluklarunu yapsun…
 
Bu maçu alacağuk, başka yolu yok uşağum!”
 
 
 
Laz Marks Emice’nin Maç Programı;
 
18-19 Aralık Londra
 
24 Aralık Beyoğlu Adliyesi
 
31 Aralık Beyoğlu Adliyesi
 
 
 
Yazan: Yılmaz Okumuş
Oynayan: Haldun Açıksözlü
Desen: Tuncay Akgün
Koordinatör: Alper Küçükdevlet
kucukdevletalper@gmail.com
0 554 738 36 90 – 0 212 254 89 30
www.cansenligi.org
This entry was posted in Sanat Edebiyat ve Kultur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *