AOÇ’nin ABD’ye misyon binası yapılması için satışına Lüleburgaz’dan ADD’li duyarlı yurttaşlar suç duyurusunda bulundular

Görünüm
Çınar TÜRKMEN
07 Ekim 2017

Suç duyurusunda bulundular!

ADD Lüleburgaz Şubesi Kurucu Başkanı, Genel Yönetim Kurulu eski üyesi Hakan Dedeoğlu ve İbrahim Şimşek, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinin ABD’ye misyon binası olarak verilmesi ile ilgili Gazi Üniversitesi Rektörlüğü ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hakkında görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu.

Lüleburgaz # 29 Eylül 2017 Cuma

ADD Lüleburgaz Şubesi Kurucu Başkanı, Genel Yönetim Kurulu eski üyesi Hakan Dedeoğlu ve İbrahim Şimşek, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinin ABD’ye misyon binası olarak verilmesi ile ilgili olarak Gazi Üniversitesi Rektörlüğü ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hakkında görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu.

Dün, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na giden Dedeoğlu ve Şimşek; ‘Atatürk’e saygı bunu gerektirir’ diyerek suç duyurusunda bulundular.
‘GEREKLİ DUYARLILIĞI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ’

Suç duyurusuyla ilgili bir açıklama yapan Dedeoğlu; ‘Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait, Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’nin 37 dönümünün, Amerika Birleşik Devleti Büyükelçiliği binası yapılmak üzere satılmış olduğunu öğrendik. Bu arazi, Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceği adına pergelin sivri ucudur. Bizlere, yani Türk milletine emanet edilen bu toprakların hiç kimseye satılmış olmasını onaylamıyoruz. Yabancı ülke olması sıfatıyla da kesinlikle karşı çıkıyoruz’ dedi.

http://www.gorunumgazetesi.com.tr/haber/45644/suc-duyurusunda-bulundular.html

This entry was posted in ATATURK, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *