Tarih * YABANCI YANDAŞI HAİNLER *** Sevr’in kanı bozuk taraftarları * Atatürk’ün heykellerini indirenlere , hakaret edenlere, Türk Bayrağı yerine osmanlı bayrağı çekenlere …Özetle değer bilmez cahil hainlere…

ADD / İZMİT

Sevr’in kanı bozuk taraftarları

Yıl 1919 Her taraf yangın yeri, SEVRİ imzalayan OSMANLI kalıntıları, damat Feritler, Ali Kemal’ler, İslam teali cemiyetleri, savaştan kaçan müritleri, Kürt teali cemiyetleri kısacası, ne kadar sütü bozuk, ne kadar kanı bozuk vatan haini, İNGİLİZ işbirlikçisi varsa hepsi aynı saflarda yerlerini almışlardır.

1919 da ki bu saflaşma açık veya gizli günümüze kadar devam ettirilmiştir.Parti, dernek, vakıf, cemaat ve tarikatlar bu amaca hizmet edecek şekilde ve ortaçağ karanlığını günümüze taşıyacak biçimde faaliyetlerini sürdürmektedirler.Tarihte, emperyalizmin açık işgaline karşı eşi görülmemiş bir zaferin kazanılmış olması hem emperyalistler tarafından, hem de onların doğal müttefikleri olan, gerici, yoz ve yobaz işbirlikçi, sütü bozuklar tarafından hazmedilmesi güç bir travma yaratmıştır.

Bu gün bu onurlu kurtuluş savaşına, onun baş komutanına, toprağa düşmüş vatan kadar değerli evlatlarına dil uzatmaları bundandır.Çünkü kendilerine ait onur duyabilecekleri bir kahramanlıkları, yurtseverlikleri, şerefleri, onurları yoktur. Zaten dünyanın hiçbir yerinde de, düşmanla aynı safta yer alan kanı bozukların, sütü bozukların esameleri dahi okunmaz.

Günümüz de dünyanın 30 a yakın ülkesinde Ulusumuzun onuru, kurucusu, kurtarıcısı, başkomutanı ATATÜRKÜMÜZÜN İSMİNİN VERİLDİĞİ BULVARLAR, CADDELER VE HEYKELLERLE DOLUDUR .

Ancak, yaptığı görev makam ve mevki ne olursa olsun, bir tane kanı bozuk, sütü bozuk hainin adını duyamazsınız. Bu hainlerin adlarını sadece, hizmet ettikleri ülkelerin gizli servislerindeki maaş bordrolarında görürsünüz.

Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu emperyalistleri ANADOLU ‘DAN söküp atanlara, Yeni bir devlet yeni bir cumhuriyet kuran başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kurduğu Cumhuriyette onurlu birer vatandaş yurttaş olarak yaşayanlara…. Tüm vatan severlere sevgi ve saygılarımla

Ahmet KAVAZ
Atatürkçü Düşünce Derneği
İzmit Şb. Başkanı
15.03.2017
***

Görüş, düşünce ve iletileriniz için
aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla
kotanlartr@googlegroups.com

This entry was posted in ATATURK, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, Tarih, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *