Müthiş iddia: Milli Savunma Bakanı’nın bu toplantıdan haberi yok

Cumhuriyet.com.tr
27 Mart 2014 Perşembe

Müthiş iddia: Milli Savunma Bakanı’nın bu toplantıdan haberi yok

Sosyal medya hesabından yazdıklarıyla AKP’yi çıldırtan Fuat Avni, Suriye ile savaşa girmek için yapılan planların yer aldığı ses kaydının yayınlanmasından sonra yine dikkat çekecek tweetler attı.

Fuat Avni’nin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ferdidun Sinirlioğlu ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’e ait olduğu öne sürülen savaş planlarının yer aldığı ses kaydıyla ilgili attığı tweetler şöyle:

1. Erdoğan’a hayır demek savaş hayır demektir diye yazmıştım. Ses kaydından anlaşıldığı üzere kendilerini kurtarmak için ülkeyi yakacaklar.

2. Asker savaşa karşı. Necdet Özel olmasaydı bu güne kadar yüz defa savaşa girilmiş olacaktı. BB ikbali için askeri savaşa zorluyor

3. Savaş toplantılarından Milli Savunma Bakanı’nın haberi yok. BB, Fidan ve Davutoğlu bataklıktan çıkmak için her yolu deniyorlar.

4.Fidan sınırda bombalar patlar diyor. Kendi adamlarıma söyleyeyim Süleyman Şah Türbesi’ne saldırsın diyor. Bu ihanet neden?

5. Günlerdir Fidan’ın İran ajanı olduğunu yazıyorum dalga geçer gibi her şeyi İran’a bağlıyorsunuz diye yorum yapılıyor. Uyanın artık.

6.Pers uşağı sağlam çalışmış. Ülkenin bataklığa sürüklendiği toplantıdaki ciddiyetsizliğe bakın. İstiklal mücadelesi bunlara karşı verilmeli

7. Genelkurmay dünkü açıklamayı neden yaptı sanıyorsunuz. BB sabah akşam askere Suriye’ye girilsin diye baskı yapıyor.

8. Selam-Tevhid soruşturmasında H.Fidan’ın İran ajanı olduğu belgelerle tesbit edildi. Üzerini örtmek için her yolu deneyen bir hükümet var.

9. Yanılıyorsunuz. İran bunların ikinci vatanı değil, birinci vatanı ve bizim vatanımızı yıllardır İran’a peşkeş çeken bir MİT müsteşarı var

10. Ses kaydındaki dehşeti ve Fidan’ın kimin adamı olduğunu neye hizmet ettiğini hala anlamadıysanız bu adamları hak ediyorsunuz demektir.

11. ‘Fidan benim sır küpümdür yedirmem’ diyen Erdoğan çok iyi bilsin ki bizim de ona ve avanelerine yedirecek bir ülkemiz yok.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/54791/Muthis_iddia__Milli_Savunma_Bakani_nin_bu_toplantidan_haberi_yok.html

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, EMPERYALİZM, FAŞİZM, ORTADOĞU ÜLKELERİ, Politika ve Gundem, SİYASİ TARİH. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *