3. HAVALİMANI * Delirtici bir iş bilmezlik, cehalet.

Delirtici bir iş bilmezlik, cehalet.


3. Havalimanında Londra uçuşu yapacak uçak Aprondan ayrılıyor.
Pist uçağın hareket edemeyeceği kadar karlı olduğu için uçak kara saplanıyor.

Sonra?

Aprondan yeni ayrılmış 500 metre gitmiş uçağa, otobüsle ulaşıp yolcuları tam 9 SAAT boyunca alamıyorlar. 9 SAAT insanlar uçakta bekliyor. Sonra otobüs geliyor, terminale dönerken o da kara saplanıyor, bu defa da otobüste saatlerce bekliyorlar. Kimse de kapıyı açıp yürüyün demiyor, Sonuçta bir yolcu kafayı bozup kapıyı kanırtarak açıyor.

Diğer yolcular da onu takip edip terminal kapısına geliyorlar. Ne oluyor? Kapıyı açan yok! Yolcular galeyana gelince polis çağırıyorlar, kapı açılıyor. Buradaki asıl sorun ne?

Dünyanın sözde en iyi en müthiş havalimanı ama uçaklara piste çıkmayın diyen yok. Piste çıktıktan sonra uçağı boşaltabilecek bir afet planı yok. orada yangın çıksa yanarak ölecek insanlar.

Hiç bir afet durumunu yönetemediler, bir tane bile yönetemediler. Terminalden maksimun 500 metre uzaklaşmış uçağı 9 SAAT boşaltmıyorlar, delirtici bir işbilmezlik, cehalet…

Rehan Gündoğmuş

This entry was posted in YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

One Response to 3. HAVALİMANI * Delirtici bir iş bilmezlik, cehalet.

  1. emin says:

    İstanbul havalimanı yok edilmelidir…bir cinayettir.
    Çetelere verlen ihalelerin arkasında havuz vardır.halktan alınan vergilerle Cumhuriyet ortadan kaldılırmaktadır.Havuzda toplanan paralarla troller köşeyi dönmektedirler.(Diktatörler iç savaş çıkartmadan gitmezler…Leninden alınmadır)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *