POLİTİKA, GÜNDEM * PERDE ARKASINDAN YANSIYAN GÖLGELER

POSTA KUTUMA DÜŞENLER;


Yazi benim kalemimden degil, bir gazeteden ve önemine
binaen bilinmesi icin bildigim kisilere gonderdim.

Bir noktaya deginmek istiyorum. Dun yurt disindan internet uzerinden yayin yapanlardan biri Tayyip’in adayligini koymayacagindan fakat dokunulmazligini devam ettirmek icin secimle MV olmak isteyeceginden bahsetti. Yerine kim gececek?

Millet Ittifaki kazansa bile Suleyman Soylu yada Hulusi Akar’in Kilicdaroglu’na darbe yapabileceklerini belirtti. Akar, Tayyip’i Jandarma ve Sahil Savunmayi tekrar askeriyeye almak icin ikna etmeye calisiyormus. Jandarma ve Sahil savunma ile agir silahlarla donatilmis polis miktari asker miktarini gecmis, iyi mi?

Tam diktatore yarasir bir durum. Yani su anda Soylu ile Akar arasinda cekisme varmis. Bu arada damattan da az ihtimalle de olsa soz ediliyor.

Cok daha onemlisi, birbirlerinden nefret ettikleri halde Tayyip’in Gul’u, baskan adayi gostermek istediginden bahsediliyor. Sebebi Babacan ve Davudoglu’nun kurduklari yeni partilerle AKP den 5-6% oy almalari gosteriliyor ki o oylari Gul adayligi ile AKP oylarini kaybetmeme endisesi.

Dunyada bu kadar lideri ve yoneticileri tarafindan yagma ve rezil edilen baska bir ulke oldugunu zannetmiyorum. Çalan lideri Afrika ulkeleri bile alasagi ediyor ve Turkiye’de sorun degil.

Not:
Bildigin gibi universitelerdeki gorevlerinden alinmis degerli profesorlerin bazilari, ve hapse atilmis, cikmis canlari tehlikede bazi gazeteciler  Almanya, Fransa, Ingiltere ve Amerika’dan internet uzerinden yayin yapiyorlar. Bahsettikleri gercek kaynaklara ve kendi goruslerine dayaniyor. Turkiye’de kimsenin cesaret edemeyecegi sekilde korkmadan kousuyorlar.

This entry was posted in PERDE ARKASI, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *