ÜSTEĞMEN NAZLIGÜL’ÜN ÖLÜMÜNÜN ARKASINDAN FETÖ’cü SUBAYLAR ÇIKTI * Ellerinde Nazlıgül Daştanoğlu’nun kanı var

Ellerinde Nazlıgül Daştanoğlu’nun kanı var

Odatv.com

29 yaşındaki Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu’nun FETÖ’nün iftirasıyla ordudan atıldıktan sonra intihar etmesinin üzerinden 10 yıl geride kaldı. İşte gencecik yaşta hayatını kaybeden Nazlı Üsteğmen’in hikayesi…
Hava Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu “disiplinsizlik ve ahlaki nedenler” gerekçe gösterilerek TSK’dan atıldı. FETÖ’nün kendisine kurduğu kumpası hazmedemeyen Nazlıgül Daştanoğlu 7 Kasım 2012’de 29 yaşındayken, Kayseri’de bir parkta kalbine tek el ateş ederek canına kıydı.
Nazlıgül Daştanoğlu’na kurulan kumpasın sorumlularından olan Mehmet Cahit Bakır firar ettiği Dubai’den Türkiye’ye getirilerek hakkında dava açıldı. Bu davanın açılmasının ardından Nazlıgül Daştanoğlu’nun intiharı tekrar gündeme geldi.
İddianamede tanık sıfatıyla ifadesine başvurulan acılı anne Nevin Tuna Daştanoğlu, “Kızıma kumpas kurdular. Bilgisayarına cinsel içerikli mesajlar gönderdiler. Meslekten ihraç ettiler. Kızımın intiharının tek sebebi Cahit Bakır ve ismini zikrettiğim komutanlarıdır” demişti.
AKIN ÖZTÜRK AYRINTISI
Anne Daştanoğlu, kızının intiharıyla ilgili o dönem çıkan haberlerden dolayı Kayseri’de yapılan toplantıda Mehmet Cahit Bakır’ın, “Allah taksiratını affetsin, çok da günahı vardı” gibi sözler söylediğini kızının devre arkadaşından öğrendiğini anlattı. Daştanoğlu ayrıca, darbe girişiminin askeri ayağının 1 numaralı ismi olan Akın Öztürk’ün de 2014 yılında Kayseri Hava Üs Komutanlığı’na yaptığı ziyarette kızı hakkında kötü ifadeler kullandığını öğrendiğini aktarmıştı.
Üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu TSK’dan atılmadan önce Hava Kuvvetleri istihbarat birimleri tarafından, “Neden evlendin, Neden boşandın? Çocuğun velayeti neden sende? Arif neden sana mesaj atıyordu? Evren ile aranda ne var?” şeklinde sorular yöneltildiği ortaya çıkmıştı.
Nazlıgül’ün annesi 15 Temmuz’dan sonra mahkemede konuyla ilgili kızının ölümünden, Hava Kuvvetlerindeki sorgucular kadar birinci amiri olan Tümgeneral Mehmet Cahit Bakır’ın sorumlu olduğunu ifade etmiştir. Onun kızı üzerinde aşırı baskı kurduğunu, ayrılmaya zorladığını ifade etti.
SORUMLULARA NE OLDU
Sorgulardan sorumlu olanlardan dönemin Hv. K.K.’lığı İstihbarat Başkanı Tuğgeneral Uğur Buldu, 15 Temmuz’a fiili iştirakten tutuklandı ve TSK’dan ihraç, basına yansıyan haberlere göre Buldu, lojmanlara hayat kadını getirecek kadar da sorgu odalarında sorduğu konulara meyilli biri.
Emin Mert, Kurmay Albay, itirafçı oldu. TSK’dan ihraç,
Üryani Kömbeci, Kurmay Albay, tutuklu, TSK’dan ihraç, Kömbeci, aynı zamanda İzmir Casusluk davasında kumpas yaptığı iddiasıyla da yargılanıyor,
İsmail Aslan, Kurmay Yarbay, tutuklu, TSK’dan ihraç.
Zafer Yılmaz Plt. Kurmay Albay, firar, TSK’dan ihraç.
Tolga Demirkıran, Kurmay Binbaşı, firar, TSK’dan ihraç.
Cem Böker, Kurmay Binbaşı, firar, TSK’dan ihraç. Bahse konu bel altı aşağılık sorularla pek çok askerin psikolojisini bozan, ölümüne sebep olan, hayatını karartan sorguculardan olan Böker’in basında çıkan haberlere göre Hava Harp Okulundayken porno film arşivi tuttuğu ortaya çıktı ama bununla ilgili o zaman ona herhangi bir şey yapılmadı.
Saltuk Buğra Arkalı, Kurmay Yüzbaşı, firar, TSK’dan ihraç.
Mustafa Erkurt, Kurmay Binbaşı, TSK’dan ihraç.
Mustafa Kocaman, Kurmay Binbaşı, TSK’dan ihraç.
This entry was posted in ERGENEKON - BALYOZ, FAŞİZM, Fetullah Gülen, HUKUK-YARGI-ADALET, ORGANİZE İŞLER, TSK. Bookmark the permalink.

One Response to ÜSTEĞMEN NAZLIGÜL’ÜN ÖLÜMÜNÜN ARKASINDAN FETÖ’cü SUBAYLAR ÇIKTI * Ellerinde Nazlıgül Daştanoğlu’nun kanı var

  1. emin says:

    Üzünülecek bir yazı…Bu gibi vatana ihanet edenler ölüncüye kadar zindanlarda ,aydınlık olmayan hücrelerde çürütülmelidir…(Örnek…Yunanistan’daki Albaylar cuntası).Emperyalizm tarafından yönlendirilen feto hainleri Türk ordusunu kumpaslarla dağıtmıştır.Güzide subaylarımız hapsedilmiş ve yaşamlarını kaybetmişlerdir.Evladını ,eşini kaybedenlere sabırlar diliyorum….sayğılar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *