AKIL ALMAZ İDDİALARIN PERDE ARKASI * ALİ YEŞİLDAĞ’DAN ‘HELALLEŞME’ VİDEOSU

ALİ YEŞİLDAĞ’DAN ‘HELALLEŞME’ VİDEOSU

Şu ana kadar izlediğiniz bütün ifşaları unutun.
Ali Yeşildağ’ın son anlattıkları akıl alır gibi değil!

ALINTI

📌 İstanbul Havalimanı’nın tamamı Tayyip abiye ait. Oradaki taşeronların hepsi emanetçi. Eski havalimanını kapattı. Ekrem İmamoğlu orayı tekrar açacağım deyince panik oldular, alelacele oraya dozerleri sokup yıkmaya başladılar. Kimin bu dozerler? Yapı Yapı’nın. Yapı Yapı Tayyip abi’nin. Yüzde 50’si Bilal’in. Ne yapacaklar? Millet Bahçesi yaptık. Yine hem çalıp hem size alkışlatacaklar.

📌 Araç geçiş garantili yollar, köprüler, hasta garantili hastaneler, hepsinin ortağı Tayyip abi. Yani Tayyip abi gitse de sizin paralarınızı çalmaya, hatta doğacak çocuklarınızın paralarını çalmaya devam edecek. Sizin hem paranızı çalıyor, hem de yol yaptım köprü yaptım diyor siz de alkışlıyorsunuz.

📌 6 Şubat depremleri oldu biliyorsunuz. Üzüldüklerini mi sanıyorsunuz? Hayır. Ellerini ovuşturuyorlar bize yine iş çıktı diye. Bunlar her şeye öyle bakıyorlar. Hemen konut ihaleleri başladı. AKP’liler aldı ihaleleri hep. Bir tanesi mesela ALS inşaat. Abdulkadir Kart. Rize Milletvekili. Normalde beş parasız adam. Tayyip abi Ankara’da otururken alt kattaki dairesinde oturuyordu. Ona bir şirket kurdurdu, hemen oradan konut ihalesi verdi. Kendisine ihale aldı Tayyip abi. Bu sadece benim bildiğim.
📌 Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki şu an bunlara para vermeden ihale aldım diyen bir kişi bulamazsınız. Sistem şöyle işliyor; bizden olsun, her türlü hırsızlığı yapsın yeter ki yukarının(Tayyip abinin) parasını versin.

📌Şimdi ikinci nesil büyüdü, onlar da sahaya indi. Mücahit Arslan’ın yerine Bilal Erdoğan geldi. Bütün para tura işlerine Bilal bakıyor artık. Mustafa Erdoğan’ın oğluyla Hasan Yeşildağ’ın kızları da scooter işine girdiler. BinBin markası adı altında. Yüz milyonlarca dolarlık bir iş bu.

📌 Güryapı aslında Tayyip abinin şirketi. Hasan Gürsoy beş parasız bir adam normalde. Bu şirket milyar dolarlık işler yapıyor. Tayyip abinin böyle bir sürü şirketi var.

📌 Tayyip abinin tek derdi var şu an; oğlu Bilal’i yerine geçirmek. Berat Albayrak da bu yüzden gitti. Kendisinin geçeceğini sanıyordu, Bilal’in geçeceğini anlayınca bıraktı gitti. Bir ara Sümeyye ‘Ben geçerim Bilal’in kafası çalışmaz’ vs. diyordu, kavga vardı evde resmen. Sanki ülke babalarının malı.

📌 Ben merak ediyorum; Tayyip abi sen bu kadar parayı ne yapacaksın ya? Şahsi servetin birkaç yüz milyar dolar. Çocukların da öyle. Kemal Bey’in söylediği rakamlar hesaplanabilir çaldıkların. Bir de hesaplanamayanlar var. Dünyada hiçbir diktatör çaldığı paraları yiyemedi. Sen de yiyemeyeceksin.

📌 Diyorlar ya gaz bulduk, petrol bulduk vs. Yahu isterse 100 trilyon dolarlık madenler bulsunlar, sana hiçbir şey inmez. Yukarıda o pay edilir. Kendi aralarında rantı bölüşürler. Bunlar hırsız. Asla değişmezler. Her şeye o gözle bakarlar.

📌 Senin baban Kasımpaşa’da kayıkçıydı. Sen sinyalciydin. Aynı mahallenin çocuklarıyız. Sen sinyalle yaşayan bir adamdın. Annem annenle aynı pazara gidiyordu. Sen oğluna top alamayan bir adamdın. Eşin Emine Hanım aile bütçesine katkı için konu komşunun halısını yıkıyordu. Paraya dürbünle bakıyordunuz. Sinyalcilikten buralara kadar geldiniz.

📌 Bunlar dindar falan değil, bunlar dinci. Mahalledeki simitçi, fırıncı, pastaneci gibi bunlar da dinci. Ne satıyor; ayet hadis hikayeler vs. Yalan. Dininiz falan yok sizin. Bunların etrafında bir tane namaz kılan bulamazsın. Namaz kılanla falan oturup kalkmazlar. Fakirle hayatta oturmazlar. Fakiri asla sevmezler. Çünkü orada travma yaşıyorlar, eski durumlarını hatırlıyorlar. Zengin olacak, ünlü olacak. Tayyip abinin kardeşi Mustafa Erdoğan ateist. İçer mi içer, diker mi diker. Bize ‘din afyondur’ falan diye anlatıyordu. Sadece Cuma namazına gider görsünler diye…

VİDEO LİNKİ ERİŞİMDEN KALDIRILDI
This entry was posted in YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

One Response to AKIL ALMAZ İDDİALARIN PERDE ARKASI * ALİ YEŞİLDAĞ’DAN ‘HELALLEŞME’ VİDEOSU

  1. Emin says:

    Günün esprisi ….sonuçlara üzüntülü olsakta gülmeyi unutmayalım…Bunca yıl körü…(Trene binsen.!!) gözü açılırdı derler…Köpekleşen (Köpek kutsal bir hayvandır ) bir toplumun ülke üzerindeki etkisinin nelere yol açacağını ,(ekonomik,siyasal olarakta ) seçim sonucunu merak ediyorum..Psikiyatristlerin bu konuyu incelemesi gerektiğine ,de inanıyorum.Demokrasi mücadelesi devam edecektir..Umudumuzu kaybetmeyelim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *