Şanlı kurtuluş ve kuruluşumuzu özetleyen NUTUK asla yasaklanamaz.

Milli ve yerli olmayan (Arabistan ürünü olan) KURAN’ın yasaklanması nasıl ki düşünülemez ise, mili ve yerli olanların en başında gelen, şanlı kurtuluş ve kuruluşumuzu özetleyen NUTUK da asla yasaklanamaz.

Yüce Atatürk’ü tanımanın, O’nun mücadelesini, felsefesini, ilkelerini, emellerini anlamanın en doğru, sağlıklı yolu, bizzat yazdığı muhteşem eseri NUTUK’U okumaktır. O yüzden siyasal islamcıların korkulu rüyasıdır NUTUK; onun okunmasını, gençlere okutulmasını engellemeye, yasaklamaya çalışırlar. Nutuk hakkındaki en etkileyici, gerçekçi, güzel yazılardan biri olan alttakini mutlaka okuyun, okutun.
Laik Cumhuriyetimize saldıran siyasal islamcılar, bilim ve akılcılık düşmanı şeriatçılar en çok eğitim sistemimize zarar vermiş, masum çocuklarımızın körpe beyinlerine tecavüz ederek “kindar ve dindar” köleler yetiştirmeyi bir ölçüde başarmış, 23 Nisan çocuk bayramının milletçe kutlanmasını bile engelleyebilmiştir. CHP ve diğer muhalefet partileri ortak bir demokrasi cephesinde artık seferber olmalıdır.
YALAN, kutsallaştırıldığı zaman, adı DİN olur ve vicdansız, muzır siyasetçilerin elinde en elverişli olta (tuzak) olarak kullanılır.
23 Nisan 2021 Kemal Rastgeldi
This entry was posted in ATATURK, CUMHURİYET - DEMOKRASİ - ÇAĞDAŞLIK, DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *