BOP – ORTADOĞU – TERÖRİZM *** İŞİD ve EL NUSRA, AKP’nin Askeri Kanadıdır

Date: 09/10/18 14:30:37

SEFA YÜRÜKEL
13 Haziran 2014

İŞİD ve EL NUSRA, AKP’nin Askeri Kanadıdır

BOP proje birimleri İŞİD ve EL Nusra AKP nin Askeri Kanadıdır. Bunlar hiç bir zaman ABD ve İsrail e karşı eylem yapmamışlardır. Bizzat Müslüman ülkelerde, kaos çıkarma, halkı terörize etme, Müslümanları bombalama, Müslüman değerlerini yok etme ve insanlık dışı infaz eylemleri ile, sünni mezhebini de kullanarak aynen AKP gibi Alevi, Şii, İran, Türk düşmanlığı üzerine stratejisini üreterek hareket etmektedir.

Bu terörist örgütler, ABD ve İsrail projesi olan, BOP un Eş Başkanı Tayyip Erdoğan’ın başında bulunduğu AKP tarafından, ABD ile birlikte, palazlandırılmışlardır. AKP nin mezhepçi düşmanlık yaratarak saldırılarıyla bire bir örtüşen eylemlilikleri, ideolojik yapıları birdir. Beraber petrol ticareti yapmaktadırlar. ABD ve İsrail bu yapıyı Ortadoğu ve dünyadaki müslümanları ve devletleri mezhep ekseninde bölmek ve parçalamak ve zayıf düşürmek, milli devletlerini imha etmek ve ülkeleri, bölgede yeni haritaları dizayn etmek için kullanmaktadır. Bunu bu son gelişmelerlede incelediğimizde durum gün yüzüne çıkmaktadır.

Son Suriye, Libya ve Irak saldırısı ile AKP bir terör örgütü niteliği kazanmıştır. Yani AKP, El Nusra ve İŞİD aynı PKK. PYD, HDP ve BDP ne ise, işte o anlamda oda budur. Yani AKP, İŞİD ve El Nusra aynı örgüttür. Şu an T.C. Yönetmekte ve Suriye ve Irakıda kendilerine katmak için harekete geçmişlerdir.

Bölgedeki İran, Suriye, Lübnan Hizbullahi, Iraktaki Irakı güçler ve Türkiyedeki T.C. yanlısı laik güçler, Atatürkçü Sünniler, Aleviler, Caferiler, Kürtlerin T.C. yanlısı olan büyük bir kesimi, bu gidişata dur diyecek olanağı çıkartana kadar, El Nusra, İŞİD yani AKP Türkiye ve bölgenin başına bela olmaktan başka bir iş yapmayacaklardır.

BOP cu AKP yi yöneten kadro, hem Sünni hemde Alevi, Şii ve tutucu dindar kesmin düşmanı olan bir yapı, yani müslümanlığın düşmanı olarak tarihde yerini almıştır. unlar, Kan, Kin, Katliam,Terör, Soykırım, Kaos ve Nefretten beslenmektedir. Buna karşı mezhepleri ne olursa olsun, Tüm Müslümanların ve bölgedeki diğer dini, etnik, milli ve siyasi-ideolojik yapıların birlikte hareket ederek, AKP, yani El Nusra ve İŞİD belasından kurtulmaları gerekir. Yoksa kan ve revan bütün bölgeyi kaplıyacaktır.

Yıllardır, Uluslararası hukuka göre, AKP liderinin ve onun hukuksuz emirlerine uyanların terörizmi desteklediği ve savaş suçlarına ortak olduğu ve teşvik ettiği bilgileri dosyalanmaktadır.

AKP nin ve Lideri Tayyip Erdoğanın yüzünden, Türkiye nin Irak ve Suriyede ki faliyetleri, Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılamaya tabi tutulma riski gittikçe artmaktadır. Türk Milleti bu vebalin altında kalmamak için AKP ve Tayyip Erdogandan, hukuksuzluğa meydan veren bürokratlardan bir an önce kurtulmalıdır.

Saygılarımla

Sefa M.Yürükel
Sosyal Antrolog ve Etnograf
Soykırımlar ve Terörizm Araştırmacısı
13 Haziran 2014

5 fotografa bakiniz (BELGE)

1)-İçişleri Bakanlığı’ndan Hatay Valiliği’ne talimatın belgesi: Nusracı mücahitleri resmî kurumlarda barındırın!


2)-Hatay’da hastanede tedavi gören IŞİD Komutanı

3)-AKP’li bakan Suat Kılıç IŞİD liderleriyle


4)-Erdoğan’ı alnından öpen El Kaide teröristi Mahdi Al Hariti


5)-Bilal Erdoğan IŞİD liderleriyle

DETAYLI BİLGİ İÇİN ; http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/yildiray-ogur/581021.aspx

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, Bölücü KÜRTÇÜLÜK, BOP, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, ORTADOĞU ÜLKELERİ, PKK TERÖRÜ, RADİKAL İSLAM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *