Özel Dosya – Avrupa’da suikast timi iddiaları | Tele1 TV * AVRUPADA MUHALİFLERE YÖNELİK SUİKAST TİMLERİ ve MİT İN ŞANTAJ AMACIYLA İŞLETTİĞİ SEKS KULÜPLERİ İDDİALARI

Avrupa’da yaşayan muhalif Türklere yönelik suikast timi mi oluşturuldu? Tele1 ve ABC Gazetesi Almanya Temsilcisi Recai Aksu hazırladı.

sefa m. yurukel
sefamyurukel65@gmail.com
Date: 23 Haz 2018 Cmt, 11:52d

SEFA YÜRÜKELDEN:AVRUPALI VE TÜRK YETKİLİLERE Önemli ÇAĞRI;
TAYYİP ERDOĞAN , METİN KÜLÜNK VE MİT GÖREVLİLERİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

KONU:UCU TAYYİP ERDOĞANA UZANAN AVRUPADA MUHALİFLERE YÖNELİK SUİKAST TİMLERİ ve MİT İN ŞANTAJ AMACIYLA İŞLETTİĞİ SEKS KULÜPLERİ İDDİALARI

Gazeteci Recai Aksu tarafından hazırlanan ve iki gündür TELE1 ve ABC gazetesinde yayınlanan, belgesel/röportajda, ucu Tayyip Erdoğana uzanan, Avrupada muhaliflere karşı Suikast timleri; MİT in şantaj olarak kullanılmak amacı ile Avrupada işlettikleri Seks Kulüplerini, belgelerle açıklanmaktadır.

Bu yayın-videoda yer alan bilgiler ışığında, Türk ve Avrupalı yetkililere buradan:Tayyip Erdoğan, AKP milletvekili Metin Külünk ve MİT görevlileri hakkında, Suç duyurusunda bulunuyorum. Yetkilileri harekete geçmeye Çağırıyorum.

DEĞERLi dostlar sizleri sorumluluk alarak, bu video yayınını en geniş şekilde dağıtmaya çağırıyorum! Tüm milletimizin üyeleri ve Türk ve Avrupalı ilgililerin izlemesi ve izletmesi çağrısı yapıyorum!

Saygılarımla,

Sefa Yürükel
Soykırımlar ve terörizm araştırmacısı
Sosyal Antropolog ve Etnograf

This entry was posted in FAŞİZM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *