DEVLETİ TANIMAYAN VE BAŞ KALDIRAN PKK’LI TERÖRİSTLER VE YANDAŞLARI “DEVLETİN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ”

yuksekoba_360p

İZLEYİNİZ

Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran , Devleti ve kolluk güçlerini tanımayan , silahlarla saldıran PKK teröristleri ve yandaşlarına karşı Devleti temsil eden ve aşağıdaki konuşmayı yapan polis amirinin alnından öperim.Devlet böylesi vatansever görevlilerle ayakta kalıyor.Erdoğan gezide gençlerimizi öldüren yandaş polisleri kahraman ilan edeceğine asıl kahramanların güneydoğuda can pahasına görev yaptığını görmelidir.

Sosyal medyada tek yanlı olarak yayımlanan ve yerde yatanları mağdur vatandaş gibi gösteren görsel sunumun da çarpıtma olduğunu ve görev yapan kahraman polislerimizi karalamak için servis edildiği böylece açığa çıkmış oldu.

Naci Kaptan

Söz konusu iş yerinde yapılan aramada teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Kamil ELİBOL/ANKARA
Ağustos 9, 2015
Cumhuriyet

Polisin ters kelepçe isyanı

PKK’nın roketli saldırına sahne olan Hakkari Yüksekova’da görev yapan bir polis memuru, sosyal paylaşım sitesi üzerinden son yaşanan olaylara isyan etti.

Başbakan Davutoğlu’nun soruşturma açtırdığı ve bazı kişilerin yere yatırılıp kelepçelendiği görüntülere konu olan olayın, Karayolları şantiyesini basma planı yaparken roketatar ile yakalanan teröristler olduğu bildirildi.

“İKİ TANE P…”

Olayın içinde yer alan polis memurunun facebook’taki haykırışı binlerce meslektaşı tarafından paylaşıldı. Polis memuru PKK’lı teröristlerin ilçe merkezinde güpegündüz ellerinde roket atar ve Kanas’larla gezmesine karşın vatandaşların kayıtsız kalmasına tepki gösterdi ve AKP hükümetinin olaylara müdahale eden polislere nasıl davrandığını facebook’tan şöyle yansıttı:

“İki tane p..ç vatandaşların önünden roket atar ve Kanas ile geçer, hiçbiri 155’e ihbar yapmaz. Gelir müdüriyet binasına eylem yapar. Allah’a şükür can kaybın olmaz ama moralin biter, sıfıra inersin. Gün geçer birkaç aslan parçası çıkar başlarında Yüksekova’nın en büyük aslanı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti karayolları şantiyesine eylem yapmak üzere bekletilen 3 roket atar, mayın, dinamit lokumu daha sayılamayacak şeylere el koyar gözaltı için araçlarından roket ve patlayıcı madde çıkanları yere yatırır ve ‘Bu devlet size ne yaptı, Devletin gücünü Türk’ün gücünü göreceksiniz der.

BAŞBAKAN TALİMATI

Yine gün geçer savunduğun uğruna canını bile vermeye hazır olduğun T.C.’nin Başbakan’ı, bu davranışı araştırıyoruz, soruşturma talimatı verdik der. Roketi binaya değil kalbine yer sıfıra değil, mezara girersin. Bizler ve bahsettiğim aslanlar, bu devleti karşılıksız seviyoruz. Açacak olduğunuz soruşturmalar ne beni ne bizi yıldıramayacak. Doğru bildiğimizden, iman ettiğimizden dönmeyeceğiz”

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/polisin-ters-kelepce-isyani-904923/

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, PKK TERÖRÜ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *