BAŞBAKAN ERDOĞAN AKP’NİN 2 EŞLİ VEKİLLERİNİ GÖRMEZDEN GELEREK ÜNİVERSİTE GENÇLERİ ÜZERİNDEN AHLAK BEKÇİLİĞİ YAPIYOR !!!

İlhan Taşçı imzalı haber şöyle:

“Avrupa Milli Görüş Teşkilatı” Genel Başkanlığı yapan, “şeyhülislam seçilen”, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığına getirilen Ali Yüksel’in “üç eşli” olduğu ortaya çıktı. Yüksel niyetinin “dörde kadar gitmek” olduğunu açıklarken çokeşliliğini “sünnet bir ibadet” olarak nitelendirdi.

Yüksel’in üçüncü eşi Dilber Yüksel ile yapılan röportaj da “Her gün birimizde. Sırayla gidiyor. Günü üçe bölmüyor. Her gün birimizde. Sıra atlanmıyor. Hanımlar yanında olduğu müddetçe sıra atlanmıyor” diyerek, çokeşli yaşamlarının kuralını anlattı.

2 Eşli Vekiller

Hüseyin Çelik’in iki eşli olduğu haberi, Çelik’in yalanlaması medyanın gündemini meşgul ederken, bir iddia da Sabahattin Önkibar’dan geldi. Önkibar AKP’de 40 civarında 2 eşli milletvekili olduğunu, “Kedicikler, imam nikahlı sekreterler ve Tayyip!” adlı yazısında dile getirdi.

O yazının bir bölümü:

Hüseyin Çelik’in sekreteriyle yaptığı evlilik bu sütunda aylar önce dillendirildi.

İlaveten yine sekreterine imam nikahı kıyan AKP’li Bakan Hilmi Güler’in bu evlilikten bir erkek çocuğu olduğu Yeniçağ Gazetesinde ilk kez tarafımızca yazıldı ki Bakan Güler bu yazıma 1 trilyonluk tazminat davası açtı, lakin dava reddedildi.

Devam edelim:

Bugün AKP’de 40 cıvarında ismin ikinci eşleri var ki bunlar TBMM’ye gelmeden önce tek eşlilerdi.AKP’lilerin sekreter merakı yeni değil.

Gümüşhane eski milletvekili Sabrı Varan’ın sekreteriyle evlenmek için eşi ile yaşadığı kavgalar medya’ya malzeme olmuştu.

Aynı şekilde Afyon mebusu Halil Ürün’ün eşinin sekreter ilişkisi nedeniyle kocasını Emine Hanım’a şikayet ettiği gazete manşetlerine çıktı.

Keza Yusuf Özal’ın oğlu İbrahim Özal’ın sekreteriyle ilişkisi yüzünden ailesinin dağıldığı kayıtlarda!

Tabii AKP’lilerin skandalları sekreterlerle sınırlı değil.
Hele bir tanesi var ki uluslararası krize sebep olmuştu.

KEİ toplantısı için Belgrat’a giden AKP’nin eski Bayındırlık Bakanı Zeki Ergezen’ın kat görevlisi sarışın hizmetçiye cinsel istismarda bulunduğu hem Sırbıstan’ın Novesti Gazetesine hem de Sözcü’ye malzeme olmuştu ki bu olay üzerine iki ülke arasında kriz çıkmış ve Sırbıstan nota vermeye kalkışmıştı.

Peki Tayyip Erdoğan bütün bu tablolar karşısında ne mi yapıyor?

Alkışlıyor, zira tersi olsa yani karşı çıksaydı en azından Hüseyin Çelik’i tepkiden ötürü 2011’de aday yapmazdı.İlginçtir aynı Tayyip Erdoğan, televizyon ekranlarından sürekli kendine bağlılık bildiren Adnan Hoca’nın huri melek yutturmalı iri göğüslü kediciklerinin dekolteli görüntü vermelerine de susarak onay veriyor.

Evet Deniz Baykal’a atfedilen bir kaset için bildik hücumları yapan Tayyip Erdoğan, söz konusu kendi güruhu olunca susuyor ki, aynı şeyi -hatırlayın-, döneminde İstanbul Emniyet Müdürünün karısının ırzına göz diken Adnan Menderes’i sahiplenme bağlamında yapmıştı.

Söyleyin lütfen bu güruhun dekolte üzerinden ahlakçılık yapması komik değil midir?

This entry was posted in İrtica, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *