Ayasofya başta olmak üzere tüm satıhdaki kiliselerde ÇANLAR ÇALACAK , Ortodos Patriği I. BARTHOLOMEOS ayinini yaparken , Demetrio , Feodras , Ajax , Hektor , Kostas, Castor . Nikolos , Vasilis isimli Valiler Türkleri yok ederlerken , Rumlar Türk kızlarına kadınlarına tecavüz edecekler ve piçler doğacaktı .

reşat burhan arslan / rbarslan@hotmail.com
Dostlar ,
Yarın KURBAN BAYRAMI .
Kurban Bayramımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırları içinde ve dışında huzur içinde kutlamamızı biz TÜRK VATANDAŞLARINA armağan eden , Al Bayrağımız altında gururla dolaşmamızı sağlayan , camilerimizden Mirac’a cağıran ezan sesini huşu içinde dinlememize sebep olan rahmetli Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah Arkadaşlarına , Vatan Toprağını sıcacık bir yorgan gibi üstlerine çekip uyuyan ŞEHİTLERİMİZE minnettarız .
Onlar olmasaydı Palikarya MEGALO İDEA ( Büyük Yunanistan ) Hayalini gerçekleştirmiş Ayasofya başta olmak üzere tüm satıhdaki kiliselerde ÇANLAR ÇALACAK , Ortodos Patriği I. BARTHOLOMEOS ayinini yaparken , Demetrio , Feodras , Ajax , Hektor , Kostas, Castor . Nikolos , Vasilis isimli Valiler Türkleri yok ederlerken , Rumlar Türk kızlarına kadınlarına tecavüz edecekler ve piçler doğacaktı .
Evlerden Camilere kadar yayılan Yunan mezalimini kimse durdurmazdı .
Fesli şizofren ve onun gibi düşünenlerin kimbilir isimleri ne olurdu ?
TÜRK MİLLETİ KADAR ZÜLME UĞRAYAN, GELİN GÖRÜN Kİ ,
ÇABUCAK UNUTAN BAŞKA BİR MİLLET OLMADIĞI GİBİ
Rahmetli İsmet İnönü’nün dediği gibi:
“DÜNYADA HİÇBİR MİLLETİN , BİZDEKİ KADAR HAİN’İ YOKTUR ” deyimi de varittir .
ATAM ,
TÜRK MİLLETİ SENİ KALBİNE ÖYLESİNE YERLEŞTİRMİŞTİR Kİ, BÜTÜN DÜŞMANLARIMIZ VE ONLARIN DOYURMALARI , TÜM CABALARINA KARŞIN SENİ ORADAN SÖKÜP ATAMIYORLAR ! ONLARIN BU YÖNDEKİ HER CABASI SENİ BİRAZ DAHA PERÇİNLİYOR GÖNÜLLERE !
ATAM ,
SANA HAKARET EDEN YOBAZLAR , SECİYESİ OLMAYANLAR HEP DÜŞMANLARIMIZLA YATIP KALKANLAR OLSA GEREK Kİ , TÜRK MİLLETİYLE BERABER EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE VERİP, YARADANA SIĞINARAK YEDİ DÜVELE ATTIĞIN ŞAMARIN ÖVGÜSÜNÜ YAPIP GURURLANACAKLARINA , ATTIĞIN TEMELLERİ SİNSİ SİNSİ ÇÖKERTMEYE ÇALIŞIYORLAR YAHUDİLER GİBİ.
ATAM,
RAHAT UYU .
TÜRK MİLLETİ ALLAH’IN İZNİYLE KIYAMETE KADAR PAYİDAR OLACAK .
TÜRK’ÜN MÜRŞİDİ İLİMDİR , BUNUN DA ŞAHİDİ TARİHTİR .
ATAM,
1283 dendiğinde ” İÇİMİZDE! “diye bağırışları duyuyordun ve hoşnut oluyordun . TEBESSÜMÜNÜ görür gibi oluyorduk .
Şimdi ise NEREDE BUNLAR ? diyorsun .
Biz de ARAYIP , BAKINIYORUZ .
BAZEN GÖRÜP, EL SALLIYORUZ BİRBİRLERİMİZE DİKKATLİCE, YÜZDEKİ TEBESSÜMÜN ACILIĞINI HİSSEDEREK.
YAPILAN HAKARETLERİN BİR HANÇER GİBİ İÇİMİZİ DAĞLAMASININ KOPARDIĞI FIRTINAYI VAR GÜCÜMÜZLE BASTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ.
NUMUNE OLDUĞUN İNANÇLA İNANÇLIYIZ . ÜLKEMİZİ SARMAK İSTEYEN SİMSİYAH BULUTLARI İÇİMİZDEKİ FIRTINANIN GÜCÜYLE DARMADAĞIN EDECEĞİZ .
ATAM ,
SENİN YÖNETİMİNİN ve ŞEHİTLERİMİZİN COŞKUSUNUN BİR HEDİYESİ OLAN BU KURBAN BAYRAMIMIZI KUTLAMAMIZ , TIPKI RAMAZAN BAYRAMIMIZI KUTLADIĞIMIZ GİBİ KUTLAYACAĞIZ .
KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN , DOSTLAR .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İçtenlikle ,
Birsen-Reşat ARSLAN
This entry was posted in ATATURK, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *