Türkiye ile Rusya arasında adı konmamış bir savaş var * RUSYA SURİYE’de ERDOĞAN’ı ve TÜRKİYE’yi EL NUSRA ÜZERİNDEN CEZALANDIRIYOR *

RUSYA SURİYE’de ERDOĞAN’ı ve TÜRKİYE’yi EL NUSRA ÜZERİNDEN CEZALANDIRIYOR.

Rus Hava kuvvetleri Türk zırhlı araçlarını ve silahlarını imha ediyor


Al Nusra eşkiyalarına Erdoğan tarafından verilmiş olan 4’ü Leopard olmak üzere 23 tank, 20 kamyon, 50 ZPT, 18 MLRS ve fazla miktarda mühimmat Rus hava kuvvetleri tarafından tahrip edilmiş. Ayrıca 18 roket atar mevzisi etkisiz hale getirilmiş.


ÖZET TERCÜME

Rus hava kuvvetleri yaptığı saldırılarla Türk zırhlı araçlarını ve silahlarını imha ediyor.

Erdoğan’ın Moskova ile yaptığı anlaşmaları ihlal etmesi Suriye’deki Türkiye için büyük kayıplarla sonuçlandı. Geçen haftanın başından bu yana, Türk birlikleri ve Türk yanlısı teröristler, Suriye’ye yasadışı yollardan taşınan neredeyse yüz adet zırhlı aracı kaybetti .

Yerli ve yabancı haber ajanslarının iddialarına göre, Türkiye bugün Suriye’de en az 23 tank kaybetti (4 Leopard tankı ), Yaklaşık 50 zırhlı personel taşıyıcı ve zırhlı araç, 18 MLRS (Çok Namlulu Roketatar) 20’den fazla askeri kamyon ve silah ve mühimmat ile 2 depo. Rus askeri uçaklarının saldırıları esas olarak teröristlerin bu büyük askeri ekipman birikimine karşı gerçekleştirildi ve çoğu zaman Türk-Suriye sınırını geçerken zırhlı araçlar hemen imha edildi.

Rus savaş uçakları tarafından teröristlerin konvoylarına ve karargahlarına yapılan saldırılarda Türk tanklarının ve zırhlı personel taşıyıcılarının verildiği teröristlerden yaklaşık 300 kişi öldü.


Russian aviation destroys Turkish armored vehicles and weapons.

Erdogan’s violation of the agreements with Moscow resulted in huge losses for Turkey in Syria. Since the beginning of last week, Turkish troops and pro-Turkish terrorists have lost almost a hundred units of armored vehicles illegally transported to Syria, and it is not Syria, but Russian military aviation that is crushing the enemy.

According to the arguments of local and foreign news agencies, today Turkey has lost at least 23 tanks in Syria (including 4 Leopard tanks – approx. Ed.), About 50 armored personnel carriers and armored vehicles, 18 MLRS installations, more than 20 military trucks and 2 warehouses with weapons and ammunition. Attacks of Russian military aircraft were carried out mainly on the largest accumulations of equipment, and, often, armored vehicles were destroyed immediately when crossing the Turkish-Syrian border.

The losses among the militants who have already received Turkish tanks and armored personnel carriers are by no means less impressive – about 300 terrorists died only when they attacked the convoys and locations of enemy forces.

According to the arguments of a number of sources, Russia is actively maintaining contacts with the Turkish side, and as soon as Ankara declares that it knows nothing about the illegal crossing of the Syrian border, attacks are carried out on columns and convoys.


[1] Подробнее на: http://avia-pro.net/news/rossiyskie-bombardirovshchiki-unichtozhili-23-tureckih-tanka-18-ustanovok-rszo-i-okolo-50?fbclid=IwAR0Mta_xPPnpN8tINId4taxNSXMNr2JzgUq8P8PAkyUsonx4ajX5XRFZESM

Russian bombers have destroyed Turkish armored vehicles and weapons in Syria

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, BOP, DIŞ POLİTİKA, ORTADOĞU ÜLKELERİ, TSK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *