İMAM CEMAAT BAĞINTISI! * TOPLUMSAL YOZLAŞMA

Prof.Dr.Coşkun Özdemir / 10.06.2019
prof.coskunozdemir@gmail.com


Bakın tecrübeli bir gazeteci ne diyor? “ Uğur Dündar moderatör olmaktan vazgeçti, Çünkü Türkiyede siyaset hasta .Türkiyede toplum hasta. Ne bölünmesi ,karşılıklı konuşamayacak haldeyiz.Türkiye’nin acilen tedaviye ihtiyacı var.Türkiye’de çürüme had safhada.Her yanı sarmış durumda”.

İşte size sağ duyu sahibi bir yurtseverden saptamalar.Ben durmadan yıllardır söylüyorum bunları.Bakın her gün bu iddiaların kanıtları ile karşılaşiyoruz.Bizi sevince boğan Fransızlarla milli maçta benim halkım Fransız milli marşını ıslıklıyor.Maça gelen Fransızlara sahte bilet satıyor.

Fenerbahçe-Efes basketbol maçında galip FB taraftarları Efes antrenörüne küfürle hakaretle tepki gösteriyor.Bütün maçlarda buna benzer tepkilere tanık oluyoruz, ilkel bir toplum manzarası sergiliyoruz.

Siyasetteki mücadele yalanlarla,iftiralarla en düşük seviyede süregeliyor Bize oy verirseniz öbür dünyada size sorgu sual yok derecesine düşüyor siyaset. Üniversite sınavlarında din kültürü,ahlak bilgisi soruları var,.

ilahiyat profesörleri hatta devlet adamları din adına “her türlü müzik ,günahtır,kadınlar sesli gülmesin, sokağa yalnız çıkmasın” gibi zırvalar söylüyorlar.Bunlar için cehalet de diyebiliriz Bu yadsınamaz cehaletin rolü büyük.Ama hasta toplum tanısı bence daha doğru olur.Acil tedaviye ihtiyaç var.

Yurdunu, halkını seven devlet adamları, siyasiler,aydın kişiler, yurtseverler bunu görmeli ve çatışmayı bırakıp çare arayışına girmeli.Gerçekten çok tehlikeli bir doğrultuda yol alıyoruz.

Prof.Dr.Coşkun Özdemir

This entry was posted in ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *