YENİ NESİL SİLAHLAR * SPECTRODRONE

SpectroDrone, patlayıcı maddeleri, ilaçları ve kimyasal bileşikleri birkaç metre mesafeden tespit edebilen ve tanımlayabilen lazer bazlı bir patlayıcı detektör ile donatılmıştır. Resim: LDS

SPECTRODRONE

Dünyanın İlk Patlayıcı Algılama Dron’u
İsrail’in HLS & Cyber Etkinliğinde Açıklandı

SpectroDrone, patlayıcıları, Patlayıcı Cihazları (IED’ler) ve diğer kimyasal bileşikleri güvenli, mesafeli bir mesafeden algılayabilen dünyanın ilk sensör sistemidir.

By Tamir Eshel -Nov 15, 2016

Laboratuvarda ve sahada yapılan kapsamlı testlerin ardından, Lazer Algılama Sistemi (LDS) Ltd., dünyanın ilk drone tabanlı patlayıcı algılama sensörü olan SpectroDrone’yu piyasaya sürüyor.

LDS’nin lazer bazlı patlayıcı algılama sistemini kullanan SpectroDrone, patlayıcıları ve diğer tehlikeli maddeleri, gaz, sıvı, toz veya toplu halde, tehditten birkaç metre uzaklıkta tespit ediyor. SpectroDrone, 3 km’ye kadar çalışma yarıçapında bu gibi görevleri yerine getirebilir. SpectroDrone, tehlikeli malzemelerin tespit edilmesine ek olarak, madencilik ve diğer endüstriyel faaliyetlerde önemli rolleri yerine getirerek gerçek zamanlı olarak farklı materyalleri analiz edebilir.

Daha fazla bilgi için ; http://defense-update.com/20161115_spectrodrone.html

This entry was posted in SAVUNMA, YENİ NESİL SİLAHLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *