Hani İmam hatiplerde ahlaklı nesiller yetiştirecektiniz ? Çocuklara tecavüz ederek mi ? OĞLANLA KIZ ONLARIN * YARGI DA ONLARIN * ENSAR Vakfındaki tecavüz davasında yargıç çocukların tecavüz edildiği ENSAR VAKFI ile KAİMDER’İ görmezden geldi * konuyu gündemden düşürmek için TECAVÜZ DAVASI ilk celsede bitirildi * Karaman’daki davaya tepkiler çığ gibi: Ensar’ı aklamak için tek celsede bitirdiler * Orası Ensar eviydi… İşte delili

cumhuriyet.com.tr
20 Nisan 2016 Çarşamba

Karaman’daki davaya tepkiler çığ gibi:
Ensar’ı aklamak için tek celsede bitirdiler

Karaman’da Ensar Vakfı ve KAİMDER’a ait kayıt dışı yurtlarda barınan 10 erkek öğrenciye ‘cinsel istismarda’ bulunan tecavüzcü öğretmen Muharrem Büyüktürk’e toplamda 508 yıl ceza verildi. Davanın ilk duruşmada sonuçlanmasına sosyal medyada tepki çığ gibi büyüyor.

Mahkeme, Muharrem Büyüktürk’e her mağdur çocuk için ayrı ayrı ceza verdi. Davanın ilk duruşmada sona ermesine sosyal medya twitter’da karar adeta infial yarattı.

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]
cumhuriyet.com.tr
20 Nisan 2016 Çarşamba

Orası Ensar eviydi… İşte delili

Karaman’daki Ensar/KAİMDER evlerinde çocuklara yapılan cinsel istismarda Vali, Milli Eğitim Müdürü, Ensar Vakfı Başkanı ve yetkilileri aynı yalanı söyledi. “Ensar’ın yurt ya da ev gibi bir yapılanması yok” dediler.

Gazeteport’un haberiyle göz göre göre söylenen yalan ortaya çıkarıldı. 31 Aralık 2012’de Ensar Vakfı Başkanı Ali Bağcı yanında yöneticilerle birlikte yerel Karaman Gündem internet sitesini ziyaret ediyor. Ali Bağcı burada bir açıklama yapıyor.

Açıklamada “Ensar Vakfı olarak kuruluşlarını tamamladıklarını fakir ve kimsesiz öğrencilere öğrenci evi olarak 4 katlı binayı tahsis ettiklerini ve 20’ye yakın imam hatip ortaokulu öğrencisinin kaldığını” söylüyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/519235/Karaman_daki_davaya_tepkiler_cig_gibi__Ensar_i_aklamak_icin_tek_celsede_bitirdiler.html

This entry was posted in HUKUK-YARGI-ADALET, İrtica, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *