DÖRT ANA BİLİM DERSİNİN TOPLAMI “DİN” DERSLERİNDEN AZ * MEB SAHTECİLİK YAPIYOR, EĞİTİMDE BÜYÜK SKANDAL


Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanarak kabul edilmiş olan yeni (gerici) müfredatın detayları yukarıdadır. AKP/ Erdoğan Türkiye’yi her boyutu ile derin bir çöküşe sürüklemiş ve tüm kamu kurumlarını işlevsiz hale getirerek ANAYASAYI da yok ederek, ülkeleri/ devletleri/ toplum düzenini var eden HUKUK ve ADALETİN varlığını da ortadan kaldırmıştır.
Türkiye ekonomik olarak iflas etmiş ve borçlarını ödeyemez hale gelmiştir. Çok yüksek faizlerle alınan borçlarla ancak FAİZLERİN, FAİZİ ödenmektedir. 500 milyar doları aşan ÖDENEMEZ duruma gelen borçları alanlar ekonomi/politik kurallar gereği; “emir de alır!!!” Yakında MOROTORYUM gelirse şaşırmayın…
İktidar tarafından tarikatlar/ cemaatler ortaya salınarak toplum üzerinde dini baskı arttırılmakta, dinci vakıf/ dernekler mantar gibi türemektedir. Eğitim Bakanlığı çağdaş ve bilimsel düşünme yeteneği olmayan imam-hatip mezunlarının yönetimine verilmiştir. LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYET sistemi şeriat çığlıkları atan ve TEOKRASİ/ İSLAM DEVLETİ / ŞERİAT isteyenlerin ağır saldırısı altındadır.
Şimdi de sıra çocuklarımızın eğitimine gelmiştir. Emperyalizm sözde eğitimciler üzerinden ülkemizin MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİ körelterek, akılcılıktan, bilimden, çağdaşlıktan kopartmakta ve BİREY yerine düşünmeyen, sorgulamayan, biat eden KUL’lar , DİN ve ŞERİATI önceleyen kuşaklar yetiştirecek gerici bir eğitim sistemi dayatmaktadır.
DERSLERE AYRILAN SAYFA SAYILARINI TOPLAYALIM; 
FEN BİLİMLERİ 234 + BİYOLOJİ 88 + FİZİK 114  + KİMYA 113 SAYFA
DÖRT ANA BİLİM DERSİNİN TOPLAMI = 549 SAYFA
DİN DERSLERİNİN TOPLAMI İSE            = 572 SAYFA
Bu durumda iş; Dua ile çabuk büyüyen fasulye projesine – Muz bahçelerinde muz ağaçlarına her gün dinletilen dua seanslarına – uçan halı projesine – haberleşmede kullanılacak güvercinlerin erkek mi, dişi mi olması tartışmalarına – gavur icadı arabalar yerine konacak olan develerin tek/ çift hörgüç modelinin seçimine gelecektir.

Naci Kaptan * 07.06.2024

This entry was posted in DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, DIŞ POLİTİKA, EĞİTİM, İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *