EMPERYALİZMİN AJANLARI * AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Suriye’liler yerine Türk’lerin Orta Asya’ya gitmesini önermiş!!! * O halde bu kişinin Türk’lüğü araştırılmalıdır…

AKP’li Mustafa Şen demiş ki; “Türkiye’den Türkler gitsin…”

Mustafa Şen isimli kişinin söylediğine bakılırsa nesebi TÜRK değildir.


Bu adam AKP’nin dışa vuran yüzlerinden birisidir. Bilindiği gibi AKP ABD/İSRAİL tarafından kurdurulmuş olan bir misyon partisidir. Bunlar BOP kurgusunun Orta Doğu hizmetkârlarıdır. Parti başkanlarının sayısız kere “BEN BOP EŞBAŞKANIYIM” deyişinin hizmetli elemanlarından birisidir bu adam. Efendileri ise emperyalizmin babası ABD ve çırakları AB ülkeleri ile İsrail’dir.  Yakın zamanda Türkiye GERÇEK SAHİPLERİNE KALACAK Mustafa Şen ve onun gibiler ülkemizi planlı bir şekilde göçmen görüntüsü ile işgal edenlerle birlikte Türkiye’den kaçarak gideceklerdir.

Naci Kaptan – 04.08.2021


AKP’li Mustafa Şen, Türkiye’den Türklerin gitmesini önerdi

22 Tem 2021

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Suriyelileri Anadolu’dan göndermek yerine Türklerin Orta Asya’ya geri dönmesini tavsiye etti.

Türkiye’de kontrolsüz göç sebebiyle yaşanan sorunlar giderek artarken, AKP’li isimler odak noktasını değiştirmeye çalışıyor. Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın paylaşımını alıntılayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Suriyelilere ilişkin paylaşımı tepki çekti.

Mustafa Şen, Ümit Özdağ’ın ”Türkiye’de kayıtlı ve kayıtsız toplam 5.3 Milyon Suriyeli var. Türk milletine soruyorum; 5.3 Milyon Suriyeli için ne yapılmasını istiyorsunuz?” anketini alıntılayarak, ”Suriye’den gelenlere sordum. Diyorlar ki: İlk olarak bizden önce gelenler geldikleri yere gitseler, biz de yol yordam öğrensek, sonra biz gitsek’’ ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sonrası tepkiler çığ gibi büyürken, Şen paylaşımını kaldırmadı.


https://www.milligazete.com.tr/haber/7505525/akpli-mustafa-sen-turkiyeden-turklerin-gitmesini-onerdi

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, BOP, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *