NEPOT’giller * TÜM YOLLAR TAŞKESENLİOĞLU’gillere ÇIKIYOR

TAŞKESENLİOĞLU’giller;

Ağabey Ali Fuat Taşkesenlioğlu;
Rüşvet ve yolsuzluk ağının merkezindeki isim; Geçmişi malum; FETÖ’nün bankası Bank Asya’da 16 yıl yöneticilik yaptı ama ona hiç dokunulmadı. Bank Asya’da şüpheli 100 milyon dolarlık krediye imza attığı için hakkında hazırlanan BDDK raporu yok edildi ve Halk Bankası Genel Müdürü yapıldı.
Kızkardeş; AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ayrılmakta olduğu kocası Ünsal Ban’a ilişkin yolsuzluk destanlarını aşağıdaki erişim linklerinde okuyabilirsiniz. Bu yolsuzlukların üstü örtülmeye çalışılırken bugün de tüm Taşkesenlioğlu sülalesinin kamu kurumlarını parsellediği haberi geldi.
Zehra hanımın başının türbanlı olduğuna bakmayın. Türban bir kamuflaj!. Kamu mallarını, kamu parasını İÇ ETMEKTE ailece çok başarılılar. Evet bunlar suçludur ama bu kişileri ve benzerlerini görevlendiren, atayan, haklarındaki raporları görmezden gelen kişi, “Bu kardeşinize oy verin, ülke nasıl yönetilir” diyen Erdoğan’dır. Atamalarla kamunun dört bir yanını hırsızlar, hortumcular, rüşvetçiler sarmıştır.

BAĞLANTILI YAZILAR;
BELLEK DÜRTÜCÜ 2 * https://nacikaptan.com/?p=104126 – ORGANİZE İŞLER, SPK, BORSA OYUNLARI * KERİZ SİLKELEME * TAŞKESENLİ, BAN OLAYI RAFA KALDIRILDI!!!
BELLEK DÜRTÜCÜ 3 * https://nacikaptan.com/?p=104876 – ORGANİZE İŞLER, SOYGUNLAR, MANİPÜLATÖRLER VE YARGININ SESSİZLİĞİ * TAŞKESENLİOĞLU’giller

BİRGÜN 30 Ocak 2023

This entry was posted in ORGANİZE İŞLER, SUÇ DOSYALARI, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *