ÖNÜMÜZÜ KESMEYİN!


ÖNÜMÜZÜ KESMEYİN!

Rıfat Serdaroğlu – 20 Haziran 2022

AKP Genel Başkanı Bağımsız Tarafsız Cumhurbaşkanının tüm toplantılarında salona ağır silahlı korumalar giriyor. Özel korumalarının dışında kimse silah taşıyamıyor. Karşılama törenlerindeki subay ve erlerin şarjörleri alınıyor, boş silahlarla görüntü veriliyor. Kendi askerinden korkulduğu sanılmasın! Erler ağırlık taşıyıp bel fıtığı olmasınlar diye alınıyor bu Hulusivil önlemleri!
Silahların gölgesinde yapılan toplantıda, katılanlar alkışlamaktan başka ne yapılabilirdi ki? Sıkıysa alkışlamayın! Katılanlar da onu yapıyor zaten!
AKP Genel Başkanının anlattıklarıyla bizim yaşadığımız Türkiye tablosu birbiriyle taban tabana ters! Biz mi yanlış yere bakıyoruz, yoksa Saraydan bakınca her şey güllük-gülistanlık mı görünüyor, anlayamadım. Örneğin, Katar’a maç seyretmeye mi gidilecek? 4 özel uçak, 2 askeri uçak (alttan ısıtmalı-zırhlı araçlar) yüzlerce koruma ile gidilir. Halbuki, neredeyse Katar nüfusu kadar askerimiz-polisimiz var orada. Hem de yıllardır! Saraydan bakınca, demek bu kadar zengin bir ülkeyiz. Türk Milleti olarak ya yanlış yere bakıyoruz, ya da şaşı olduk galiba!
AKP Genel Başkanı sürekli olarak “önümüzü kesmeyin, önümüzü keserseniz size nasıl hizmet ederiz” diyor! Geçen gün de hem “Avara Kasnak” dedi hem de tekrar önümüzü kesmeyin, dedi!
Bu sözü kime söyledi bilmiyorum ama bize yani Türk Milletine söylüyorsa yanlış yapıyor! Çünkü biz sünnetçi filan değiliz, bu bir!
Önünle iş yapacağına aklınla, bilginle, görgünle iş yapmayı bu yaşa kadar öğrenemediyse, biz ne yapabiliriz ki, bu iki…
AKP Genel Başkanı, ekonomiyi anlatırken “Büyümeyi yakaladık. Dünyada üçüncüyüz ama önümüzdekileri de yakında geçeceğiz” dedi!
Türk Milleti olarak biz zenginleşmişiz!
İyi de cebe bakıyoruz tam takır, kuru bakır! Borçlar azalacağına artıyor! Sanayiciler işçi çıkarıyor, yabancı yatırımcı gelmiyor, biz küçüldükçe küçülüyoruz, AKP Genel Başkanı “büyüdük” diyor! Büyüyenler elbette var, örneğin 1000 Ali! Sadece Hollanda’da 140 milyon avroluk gemicikleri ve 7 adet mülkü olduğu açıklandı. Binali nasıl büyüdüğünü bize anlatmıyor ki biz de büyüyelim! Hele son geçirdiği kazadan sonra, iyice suskun oldu garibim. Enflasyonu düşürdük diye nutuk atılıyor, mutfakta ve pazarda yangın var. Mutfak enflasyonu yıllık %200’ü geçti…
Temel, “Ha bu enflasyonu ben anlamadım. De bana bakayım, nedir bu” diye sormuş Dursun’a! Dursun “Haçan sen yirmi beş sene evvel Fadime’yi aldığında fıstık gibi, vücut ölçüleri 90-60-90 değil miydi?
Temel, “He valla aynen öyle idi” demiş.
Dursun, “Fadime şimdi 120-90-130 olmadı mı? Gördüğün gibi rakamlar artmış ama Fadime’nin değeri düşmüş. İşte enflasyon tam da budur.” AKP’nin enflasyonu da aynen Fadime’nin enflasyonu gibi olmuş! Rakamlar arttıkça artıyor ama paramızın değeri yerlerde sürünüyor!
VAH BAHÇELİ VAH!
Öyle bir yanlışa düştün ki, debelendikçe daha da batıyorsun. Bu ömrü niye boşu boşuna yaşadın ki! “Hırsızlıktan Vatan hainliğine, Kandil uşaklığından FETÖ’cu olmaya” kadar suçladığın adamlara baston olup, günahların ve suçların en büyüğünü işledin ya! Kıyakçılığın sonu ayakçılık diye kaç defa söylendi sana ama dinlemedin. Kendine şunu sormalısın;
“Şimdiye kadar 1,5 milyon Müslümanın ölümüne, 7 milyon insanın ülkelerinden kaçmasına, yüzbinlerce Müslüman kadının tecavüze uğramasına, Ege ve Akdeniz’in tarihin en büyük mezarlığı olmasına, ülkelerin zenginliklerine el konulmasına sebep olan Büyük Orta Doğu Projesinin Eşbaşkanını ben niçin ve nasıl destekleme kararı aldım? Deli miyim ben?”
Hiç bağırıp durma Bahçeli!
Sesin o kadar zayıf çıkıyor ki! Nefesin tükenmiş senin…
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *