Yasal Uyarı
Bu BLOG içinde yer alan yazı ve görseller kişisel kullanım ve/veya bilgi paylaşma amacı ile sınırlıdır, hiç bir ticari amacı yoktur.
Bu BLOG içindeki yazı ve görselleri paylaşırken kaynak göstermeniz rica olunur.
The contents of this BLOG are limited to personal use and/or information sharing, and there is NO COMMERCIAL purpose.
Arama
Takvim
-
Yeni Yazılar
- AFORİZMALAR
- Dil Bayramının 93. yılı * 26 Eylül 1932’de Dolmabahçe Sarayı’nda Atatürk’ün başkanlığında toplanan ilk Türk Dil Kurultayı’nın tarihi Türk Dil Bayramı olarak kabul edilmiştir. O günden bu yana 93 yıldır her 26 Eylül Türk Dil Bayramı olarak kutlanmaktadır.
- Einstein’ın kızına mektubu
- Türkiye’nin itibarı * ABD İsrail’in güvenliğini sağlamak amacıyla, Ortadoğu’yu istikrarsızlaştırıp, yakıp yıktıktan sonra, bu istikrarsızlığı yapısallaştırmak için Terörist Radikal İslam’la işbirliği yapıyor. Bunu da AKP/MHP iktidarının desteğiyle gerçekleştiriyor.
- TRUMP ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNDEN GERİYE KALANLAR; YALVARAN ÜLKEYE “MEŞRUİYET VERMEK” AÇIKLAMALARI
Arşivler
Kategoriler
Who's Online
69 visitors online now8 guests, 61 bots, 0 membersSeçenekler
ANDIMIZ NEDEN KALDIRILDI?
This entry was posted in ATATURK, EĞİTİM, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.
Güzel yazınız için teşekkürler.çünkü Türk değillerdir.Cumhuriyetin kuruluş yıllarında neyazıkki nüfusumuzun azlığı nedeniyle Tğrk kökenli göçmenler getirildi.içlerinde kanı bozuklar çıkmış ve iktidar (emperyalizm destekli)olmuşl..örnek Suriyelerdir.