YUNAN NASIL OLDU DA 20 ADAMIZI İŞGAL ETTİ

YUNAN NASIL OLDU DA 20 ADAMIZI İŞGAL ETTİ

2004 YILINDA R. TAYYİP ERDOĞAN BAŞBAKAN,
ABDULLAH GÜL DIŞİŞLERİ BAKANIDIR.

2004 yılında Yunanistan, Aydın ve İzmir illerimizin sınırları içindeki adalarımızı işgale başlamıştı. Topraklarımızın bu açık işgaline karşı o dönemin CHP MİLLETVEKİLİ ONUR ÖYMEN, 26 Kasım 2004’te Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’e işgal edilen adalarımızla ilgili bir soru önergesi verir. AMA, ABDULLAH GÜL’DEN HİÇBİR YANIT ALAMAZ. Kaynak: “Baskılara Direnirken”, Onur ÖYMEN, Remzi Kitabevi- 2020

BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN DA HİÇBİR SES ÇIKMAZ. O YILLARDA ERDOĞAN’A ESİP GÜRLEYEN BAHÇELİ’DEN DE TIK YOKTUR.

2004 yılından itibaren Yunan’ın Ege’deki 19 adamızı işgal ettiğini, yıllar sonra öğrendik. BUGÜN İTİBARİYLE YUNAN’IN İŞGAL ETTİĞİ ADALARIMIZIN SAYISI 21 OLMUŞTUR. Yunan, 2004 yılından itibaren işgal ettiği 21 adamız dahil Ege’deki tüm adaları, Lozan’a aykırı olarak asker ve silahlarla donattı, OKULLARINI İNŞA ETTİ, YUNAN ÇOCUKLARI EĞİTİME BAŞLADI. ADALARIMIZDA KİLİSELER AÇILDI, ÇAN SESLERİ SULARIMIZDAN DUYULUR OLDU.

Adalarımızın işgali üzerinden 17 yıl geçti fakat bir kez bile Erdoğan’dan da Bahçeli’den de tek bir açıklama duymadık…!!!

TÜRKLERİ EZELİ DÜŞMAN KABUL ETMİŞ YUNAN, KUTSAL VATAN TOPRAKLARIMIZI GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE İŞGAL ETMİŞ OLDU.


NOT:

1-Erdoğan kendisinin Gürcü olduğunu söylemişti ama Ergün Poyraz “Musa’nın Çocukları” kitabında, ERDOĞAN’IN BABASININ RUM, ANNESİNİN GÜRCÜ YAHUDİSİ OLDUĞUNU YAZMIŞTIR.

2-Abdullah Gül’ün Ermeni olduğunu ilk açıklayan CHP eski Milletvekili Canan ARITMAN olmuştur. AKP’NİN İLK BAKANLARINDAN KÜRŞAT TÜZMEN de Antalya’daki bir toplantıda aynı masada otururken “ABDULLAH GÜL ERMENİ’DİR” demişti. ABDULLAH GÜL’ÜN YAHUDİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN BAŞTA ERGÜN POYRAZ GİBİ YAZARLAR DA VARDIR.


Adnan Pelvanlar

This entry was posted in DIŞ POLİTİKA, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK, YUNANİSTAN - EGE SORUNU. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *