ATATÜRK VE YOBAZ VANDALLAR

MİLLİ MERKEZ
BASIN AÇIKLAMASI

4.02.2022


Dün, 3 Şubat 2022 tarihinde, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı iki yobaz saldırganın Samsun Atatürk anıtını yıkmak için yaptıkları menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Birinci Dünya Savaşı sonrasında teslim olan Osmanlı devletinin topraklarını paylaşan, başkent İstanbul ve Anadoluyu işgal eden emperyalist İngiltere, Fransa, İtalya ve onların maşaları Yunanistan’ı Anadoludan kovmak için bir İstiklal Harbi başlatmak üzere Samsun’dan karaya çıkan, bu kutsal savaşı zaferle sonuçlandırıp, ezelden beri hür yaşayan biz Türklere, sonsuza kadar hür yaşayacağımız bağımsız bir vatan ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti hediye eden büyük önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, bağımsızlık tutku ve azmimizin simgesi olan Samsun’daki anıtını yıkmaya kalkan, “keşke Yunan kazansaydı” diyen işgalci işbirlikçilerinin artıklarının gücü Türk Milletinin Atatürk sevgisi ve O’na olan bağlılığını güçlendirmekten başka hiçbir şeye yaramaz.

İyi bilinmelidir ki, bu topraklarda Mustafa Kemaller ölmez, Mustafa Kemal’in askerleri tükenmez ve yenilmez.

Kamuoyuna bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.

Milli Merkez Yönetim ve Yürütme Kurulları


SAMSUN’DA ATATÜRK HEYKELINE SALDIRI

ALOOO!

Eceli gelen cami duvarına pisler!
Sonunu gören yobaz heykele saldırır.

İki sarhoşun kanunları denildi, Ayasofya’nın açılışında nalet okundu,camide beddua edildi. Heykele saldırı olmasın mı? Devlet’in tepesindekiler böylesi kin nefret kusarsa ve “imam yellenirse cemaat pisletmez mi?

Memleketin benden olanlar ve hainlar, zillet ittifakı, Atatürkçüler, Laikler, Cumhuriyetçiler diye kamplaştığı günde bu tür saldırı ve provokasyonların artarak süreceğini söylemek mümkün. Ancak emniyetin ve adliyenin tavrı bu husustaki iktidar politikasının ipuçlarını verecek.

Seçime giden Türkiye’de huzur yerine gerilim ve ötekileştirme ile kendi seçmen tabanını ayakta tutmak ve oy kaybını önlemek için muktedir zihniyet; bu tür saldırı ve provokasyonların iklimini oluşturan olmamalıdır. Bu tür çirkin olaylara hiçbir şart ve ahvalde fırsat ve imkân vermemek için bütün tedbirleri almak zorundadır.
Toplumsal psikoloji ve Türk Milletinin sağduyusu kurucu lideri Atatürk’ün manevî şahsiyetine , büst ve heykellerine ve devrimlerine karşı yapılan çirkin saldırıları sineye sarmıyor. Susup oturmuyor artık ve bu iklime de bunları yapan güç odakları ve meczup diye kullanılan maşalara karşı da tavır koyuyor. Dün Samsun’daki Edirne’deki halkın haklı tepkileri muktedir zihniyete aklını başına devşir Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına saygılı ol, daha fazla toplumu germe, bizi de sokağa dökme diyor. Halk asıl cevabı yakında önüne gelecek sandıkta bunlara verecektir.

Ve muktedirin tek faydası halkın Atatürk’ün daha gerçekçi anlaşılmasına ve giderek daha çok sevilmesine olan katkısıdır.

Sosyal olaylardaki etki tepki ziyadesi ile hayat buluyor ve ne zor şartlarda Atatürk’ün bu memleketi sadece müstevlilerden değil onların yerli işbirlikçisi ,dinci, hilâfetçi Cumhuriyet düşmanlarından da kurtarma mücadelesi verdiğini idrak ediyor.

Bir musibet bazen bin nasihatten evladır.
Akıllı olun Atatürk’ün hatırasına saygılı olun!

DİYORUM…!!

This entry was posted in ATATURK, İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, VANDALLIK, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *