DEVLET BAHÇELİ SÖYLEDİĞİ HİÇ BİR SÖZÜN ARDINDA DURMAYAN, DÜN SÖYLEDİĞİNİN BUGÜN TAM TERSİNİ SÖYLEYEN, ÇEVRESİNE TEHDİTLER SAVURAN, MİLİTAN GÜÇLERİ İLE MUHALİFLERİ CEBİR İLE SİNDİRMEYE ÇALIŞAN FIRSATÇI, BASKICI VE GÜVENİLMEZ BİR ORTADOĞU SİYASETÇİSİDİR. * Ensesindeydi Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtirdi

Ensesindeydi Erdoğan’ı
Cumhurbaşkanı seçtirdi

Orhan UĞUROĞLU – 03. Aralık 2021


Devlet Bahçeli, merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in doğum yıldönümünü anma toplantısını kınamamak bir yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı “Bundan sonra dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var” diyerek tehdit etti. Bakın Bahçeli 8 Şubat 2015’de Kırşehir mitinginde Erdoğan hakkında özetle neler söyledi neler;

“Türkiye’yi hızla çöküşe götürmektedir. Demokrasi yoğun bakımda, yoğun taarruz altındadır. Türkiye çok kötü yönetilmektedir. Hiç kimse hayatından memnun değildir. Bir defa buna dur demek, buna engel olmak hepimizin boynunun borcudur. Erdoğan, anayasal sınırlarını sayısız kere aşmış, yetki ve sorumluluklarını defalarca kötüye kullanmıştır. Erdoğan Anayasa’yı ihlal etmiştir. Şeref ve namusla arasına kalın duvarlar dikmiştir. Erdoğan nerede olursa olsun, siyasi propagandaya nerede tevessül ederse etsin nefesimiz ensesindedir.

– Nefesimiz zalimlerin ensesinde olacaktır.
– Nefesimiz hainlerin ensesinde olacaktır.
– Nefesimiz müzakerecilerin, müptezellerin ensesinde olacaktır.
– Nefesimiz Türk, Türkiye ve Türk milleti düşmanlarının her an, her zaman, her daim enselerinden ayrılmayacaktır. Erdoğan ve havarileri Türkiye’nin boğazına çöreklenmiştir.

Soruyorum sizlere;

Erdoğan ‘PKK’yla anlaştı, İmralı canisinden vize aldı’ diye başkanlık sistemine sıcak bakacak mısınız? (Hayır) Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan adamın partizanlık yapmasına, siyasi taraf tutmasına hoşgörü gösterecek misiniz? (Hayır)

– ‘Tek adam olacağım diyorsa’ Kırşehir bu oyuna gelmeyecektir.
– Kral, emir, şah, tiran, diktatör olacağım hevesinde ise, buna Türk milleti müsaade etmeyecek, onay vermeyecektir. Kazanan Erdoğan’dır, 1 katrilyon 370 trilyona mal olan kaçak ve karanlık sarayda oturan Erdoğan’dır, çalan, soyan, yürüten 17-25 Aralıkçılardır.
– Dolar milyarderi olan, villaları, gemileri, kupon arazileri sıra sıra dizen gene Erdoğan’dır.

Ne berbat bir düzendir ki;

– Çalışan sizsiniz, çalan onlardır.
– Vergi ödeyen sizsiniz, aşıran onlardır.
– Emek veren sizsiniz, alın teri hırsızları onlardır.
– Millete küfreden havuzcular, devletin malını deniz gören asalaklar onlardandır.
– Ayakkabı kutularına milyon dolarları koyan, yatak odalarına servet saklayan hırsızlar onlardandır.
– Rüşveti bağış gören, yolsuzluğu kapatmak için fetvalar düzen sahte âlimler onlardandır.
– Hırsızlığı günah işleme özgürlüğü olarak tevil eden arsızlar onlardandır. Onların gücü ve güvencesi saraydadır.

Din diyen, diyanet sömürüsü yapan, ne var ki Allah’tan da korkmayan müsrifler, münafık niyetler saraylarda lüks ve şatafat içinde yüzmektedir. Aç kalan sizsiniz, açıkta kalan sizsiniz, muhtaç olan sizsiniz, ihtiyaç sahibi sizlersiniz.

– Erdoğan Merkez Bankası’yla kayıkçı kavgası yaparken döviz fırladı, sıkıntılarınız arttı, dara düştünüz. Şimdi, AKP’ye oy veren kardeşlerim Allah için söylesin, Allah için itiraf etsin; bu zulüm düzenine, bu karanlık serüvene nereye kadar destek vereceklerdir?
– Yetmedi mi hırsızlıklar, yetmedi mi yolsuzluklar, yetmedi mi ihanet ve melanetler?
– Bu kara kışa, bu kâbus geceye, bu fukaralık seline, bu gelir dağılımı adaletsizliğine nereye kadar dayanılacaktır?
– Haram sultası sürsün deniliyorsa, AKP doğru adrestir.
– İhanet kervanı ilerlesin deniliyorsa, AKP makul bir seçenektir.
– Türk milleti kardeş kavgası yaşasın isteniyorsa AKP ve başkanlık sistemi bulunmaz Hint kumaşıdır.

Başkanlık kılıfı altında Türkiye bölünsün mü? (Hayır) Projelendirilen kanlı bir iç kavgadır. Cumhuriyetin sütunları baltalanmaktadır.

– Tehlike büyüktür, görünüz.
– Tehdit vahşidir, anlayınız.
– Türkiye elimizden kayıp gitmektedir, artık yeter deyiniz.
– Mllete ‘koyun’ diyen, AKP’den kurtulmak için ayağa kalkınız.

Değerli okurlarım,

Bahçeli bunları günlerce miting alanlarında milletin gözünün içine baka baka söyledi ama 11 Ekim 2016’da özetle dedi ki;

“Ya Erdoğan’ı anayasaya uyduracağız, ya anayasayı Erdoğan’a uyduracağız…”

Bahçeli, “Nefesimiz Erdoğan’ın ensesindedir” dedi. Erdoğan’ı 2. Kez cumhurbaşkanı AKP’yi de iktidar MHP’yi de destekçisi yaptı. Bugün “ülkücü nefesini” Mansur Yavaş’a yönlendirdi. Demek ki hedefi; Yavaş’ı Cumhurbaşkanı seçtirmek, millet ittifakını iktidar, MHP’yi de destekçi yapmaktır…


https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ensesindeydi-erdogani-cumhurbaskani-sectirdi-490553h.htm

This entry was posted in FAŞİZM, SİYASİ PARTİLER, SİYASİ TARİH, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *