VALİ PAŞA

VALİ PAŞA

Rıfat Serdaroğlu: 08 Ekim 2021


Atatürk’ün Saray’dan alıp Türk Milletine armağan ettiği “Hakimiyet”,

AKP tarafından halktan alınıp tekrar Saray’a verilince işler karıştı!
Ülkeyi “Saray” adına kimin yönettiği belli değil!

Saray’dan çıkan emir Erdoğan’dan mı, Bakanlar üstü yetkiye sahip Barzani’nin sazcısı Kalın İbo’dan mı, vakıfların malına çöken Pergola Fahrettin’den mi, kimden geldiği belli olmayan bir kaos dönemi yaşıyoruz!

Saray’ın aklı başında olsa, “Tek Adam-Halife-Asrın Lideri” gibi saçmalıklara kapılmasa, Merkez Bankasının dibi delinmiş olmasa, bir Biden’den bir Putin’den fırça yemese mesele yok. Görev süresinin bitmesini bekler, seçimle görevden alır, tedavisi için zaman verirdik.

Fakat, Sarayın durumu son zamanlarda çok ciddi tehlike arz ediyor!
İsmail Kahraman ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu karıştırır hale geldi!

Öcalan’ı televizyona çıkarttı ama Demirtaş’ın eşinin Fox TV’ye çıkarılmasına çok kızdı! Demek ki, teröristin kardeşi olunca serbest, karısı olunca yasak!

Üniversite öğrencilerini terörist ilan etti! Yürümekte zorlanıyor, yalpalıyor, yardım almadan merdiven çıkamıyor, inemiyor! Yani acilen tedaviye ihtiyaç var.

Saray Ortağı titrek ülkücü daha fena durumda!
Ne okuyacağını yazabiliyor, ne de başkasının yazdığını okuyabiliyor!
Püskevitçi’lerle olan savaşı bıraktı, kebapçılara saldırmaya başladı!
Yakında yel değirmenlerine saldıracak. Allah selamet versin…

Millet olarak kaldık Valilerin eline! Devletin Valisi olsalar hadi neyse. Büyük çoğunluğu Saray ile Katolik nikahı yapmış, sanki Japon yapıştırıcısıyla birbirine yapışmışlar! Bir de İstanbul Valisi gibi kendisini, Osmanlının kudretli “VALİ PAŞA”sı yerine koyanlar var!

Çok sayıda Vali Kararnamesine imza atmış biri olarak, bu Vali Paşaya nasihat etmek farz oldu!

Bak Vali Paşa; Sen kendini ne sanıyorsun ki, mahkeme kararını dinlemiyorsun!
Nasıl olur da, devletin polisine kanunsuz emir verip, tek özelliği Erdoğan’ın çükünden düşmek olan bir çocuğun kanunsuz talebi için, polis evlatlarımızı TÜGVA Bekçisi yaparsın?

Sen kendini ne sanıyorsun ki, Anayasa ile verilen bir gösteri hakkını kullanan öğrencilerimizi Polise dövdürtürsün? Ülkede, olağanüstü hal mi var? Boğaziçi Üniversitesinde, ülkeye zarar verecek büyük bir terör eylemi mi var ki, öğrencilerin Anayasal haklarını engelliyorsun?

Zannediyorsan ki, bu AKP seni ve senin gibileri hep koruyacak, çok yanılırsın. Onlar iktidardan düştükleri an, kendi dertlerine düşecekler. Bugün haksız yere hapse atılan masum insanlar çıkacak, gerçek FETÖ’cular, FETÖ Borsası kurup insanların paralarına, mallarına çökenler hapse girecek.

Deneyim sahibi bir büyüğün olarak söylüyorum. AKP düştüğü an yalnız kalacaksın, yapayalnız! Tek başına gerçek Türk Yargıcının karşısına çıkacaksın. Sağa bakacaksın Erdoğan yok, sola bakacaksın Süleyman yok, arkana bakacaksın Bilal Oğlan yok.

DOĞRU Parti, her ilde Devletin Valilerini ciddi olarak takip eder!
Görevini doğru düzgün yapanlar baştacımızdır. Emniyet Müdürü, Polis Müdürü bizim muhatabımız değil. İçişleri Bakanı hiç değil! Onun muhatabı Sedat Peker!

Polislerine emir ver; Yasalara ve insan haklarına bağlı olarak hareket etsinler. Sana, Polis orantısız güç uygulasın diye emir verenlere şunu söyle; “Gelin, bu emri siz verin” de! Görevden alırlarsa, Türk Milleti sana bakar.

Bak Vali Paşa;
13 Ekim 2021 Çarşamba günü İstanbul’da DOĞRU Parti olarak, Ekonomik Programımızı açıklayacağımız bir basın toplantımız olacak. Eğer zamanımız kalırsa aynı gün Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyelerini ve Öğrencilerimizi ziyaret edeceğiz. Adım gibi biliyorum ki;

Saray’dan da, Süslü Sülü’den de sana, “Engelle” diye emir gelecek!
Emri verenlere şunu söyle; “Sıkıysa kendileri gelsin engellesinler!”

Tarihe, herbiri evladımız olan Türk Polisine, “Devlet Büyüklerini dövdürtmüş Vali” olarak geçmek istersen, kendin gel!

Yettiniz artık! Bizim verdiğimiz vergilerle maaş alacaksınız, bizim vekaletimizle ülke yönetmeye kalkacaksınız ve utanmadan, sıkılmadan hem mahkeme kararlarını dinlemeyeceksiniz hem de öğrencileri ve gazetecileri döveceksiniz! Gerçekten yettiniz artık…

Not; Son şehidimiz Tayfun Özkese’yi kimler öldürdü? Hulusi Akar-Hakan Fidan-
CB Erdoğan! Yanıt verin! Bu evlatlar size sağ teslim edildi, tabutta gönderiyorsunuz…

Sağlık ve başarı dileklerimle

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *