FAŞİZM VE DİKTATÖRLER * 30 YILLIK SALTANATIN DA SONU VAR …!!!

30 YILLIK SALTANATIN DA SONU VAR …!!!


1989 yılında bir askeri darbeyle iktidara gelen Sudan Devlet Başkanı Ömer el Beşir, 30 yıl sonra sokak gösterilerinin ardından, yine bir askeri müdahaleyle görevinden alınmıştı.

Ne gariptir ki Mısır’da darbe ile başa gelen Sisi’yi darbeci olarak suçlayan R.T.Erdoğan, bu nedenle Mısır ile var olan diplomatik bağlarımızı kopartarak ülkemizin özellikle doğu Akdeniz’deki hidrokarbon yatakları konusunda ekonomik/politik konularda yalnızlaşmasına ve büyük zararlara uğramasına neden olmuştur. Erdoğan İhvancı politikaları nedeniyle  Sudan’da darbe yaparak iktidara gelen ve kendi halkından 300 bin kişinin ölümünden sorumlu El Beşir ile adeta kan kardeş olmuştur.

Ömer el-Beşir, 4 Mart 2009 tarihinde Uluslararası Ceza Mahkemesi’nce Darfur’daki çatışmaların sorumlusu olarak resmen soykırımla suçlanmıştır. Birleşmiş Milletler’e göre de, çatışmalar sırasında 300 bin kişi öldürülmüş ve 2 milyon 700 bin kişi de evlerini terk etmek zorunda kalmıştır.

Sudan Hükümeti sabık Ömer el Beşir’i Uluslararası Ceza Mahkemesine teslim edileceğini bildirdi. Faşist zalim Beşir için hesap verme zamanı geldi.‼

Diktatörlerin ve hırsızların akibeti işte budur. Ders alına…

This entry was posted in FAŞİZM, SİYASAL İSLAM. Bookmark the permalink.

One Response to FAŞİZM VE DİKTATÖRLER * 30 YILLIK SALTANATIN DA SONU VAR …!!!

  1. emin says:

    Ahlaksızların ve rüşvetçilerin ülkesi olmaktan utanıyorum…güzelim yurdu ne hale getirdiler…..temennim odurki Beşir denen iki bacaklı hayvan ömür boyu ceza alır….bazılarına ders olur…aynı nedenlerle Suriye ,deki iç savaş çıkaranların yanın da rol kapanın,da ve binlerce göç ve ölüme sebeb olanlarında hesap vermelerini umarım.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *