ÜLKEMİZİN DURUMU * ATATÜRK EMANETİNİN TAŞIYICILARINA

Merhaba ATATURK’un emanetinin tasiyicilari,

Cumhuriyet.com.tr’deki bu linki sizinle paylaşmak isterim:
Berlin merkezli vakfın hazırladığı raporda derin kriz mercek altına alındı: Yeni sistem tam yıkım
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/berlin-merkezli-vakfin-hazirladigi-raporda-derin-kriz-mercek-altina-alindi-yeni-sistem-tam-yikim-1827200
Vekili olduklari Meclise sahip cikamayan, Icinde artik ne Turkiyesi (gurur duydugumuz kimligimiz ve yurdumuz her yerde cikariliyor), Buyuk (oldugumuzu gosterecek yurt ici ve yurt disinda tek bir icraatimiz, basarimiz kalmadi) ve Millet (biz Turk kimligini ayaklar altina aldik denildi mi denilmedimi?) kelimeleri yok edilmis, Ulkenin cig gibi buyuyen sorunlari dururken, anlamsiz, manasiz bir kahvehaneye dondurulmus Mecliste, bazi Siyasiler, Buyukelciler konusmasin, Amiraller sussun, Emekli asker ve Politikacilar yerlerinde outrun, Sivil Toplum orgutleri seslerini cikarmasin diye “fetva” vermisler!
Neymis, Ulke ile ilgili sorunlarda sadece “Siyasiler” konusurmus ve onlar konusmaliymis!
Dunyanin en guzel, Cennet Ulkesini Cehenneme ceviren bu capsiz, vasifsiz ve niteliksiz siyasilerin tutumudur!
Emanet almis olduklari Cumhuriyeti, nereden nereye getirdikleri meydanda iken ve liyakatli, yillarini Turkiye icin vermis olan bilgi kaynagi degerlerimiz susacak ve bos konusan, icraatleri meydanda olan siyasiler konusacakmis?
Dunyada, Demokrasi ile yonetilen hangi Ulkesinde bu sorumsuz aciklamayi yapacak olan Politikacinin siyaset hayati ayni gun sonmez?
Anlasilan “Tayyiplesme” syndromu olarak tanimlayacagimiz, sadece buyuran, emreden, azarlayarak toplumu insan yerine koymayan tutum, diger siyasilere de bulasmis!
Toplumuna, Turkiyemizin kurucu degerlerine, laik Cumhuriyete, kadin ve cocuklarina, hukuk ve uygar egitime dusman bu zihniyet yanliz degil! Aksi takdirde Vatanseverlere destek olur ve haksizlikla mucadele eden bir Muhalefet’e sahip olurduk!
Iyi hafta sonu dileklerimle
Dr, Mustafa Atac
This entry was posted in DURUM VAZİYETİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *