BOŞA YAŞANMIŞ ÖMÜR

BOŞA YAŞANMIŞ ÖMÜR


Rıfat Serdaroğlu:
Bize bir yaşam sunulur ve bu yaşam üstünde istediğimiz değişiklikleri, istediğimiz anda yapma şansımız vardır. Bize verilen bu hayata sağlam temelle, kendimizi gelişime adayarak başlarsak ve yaşamımıza hakim olursak, doğruluğu elden bırakmazsak, dünyada anlamlı bir eser bırakmışız demektir.
Yaşamlarını kaliteli inşa eden insanlardan kaliteli toplumlar, kaliteli toplumlardan de kaliteli devletler meydana gelir. Kaliteli bir yaşam için insanın bir amacı olması gerekir. Tek cümle ile anlatmak gerekirse, düşünürün dediği gibi; “Yaşamın amacı, amacı olan bir yaşamdır!”
Topluma önder olmak, siyaset yoluyla topluma hizmet etmek amacında olanlar tüm yaşamları boyunca tutarlı ve gelişime açık olmalıdır. Bugün izninizle, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin nasıl bir ömür yaşadığını, arkasında neler bırakacağını, objektif olarak inceleyeceğiz. Neden Bahçeli, diye soracak olursanız?
T.C Devleti, tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Devletimiz, iktidar ve ortakları tarafından altın tepside emperyalist devletlere sunuluyor. Bunda da en büyük pay Bahçeli’nin!
Yurtdışında ve yurtiçinde çok sıkışmış, ekonomik krize yuvarlanmış, çevresinde kimsesi kalmamış bir Erdoğan’a her konuda en büyük destek Bahçeli’den gelmektedir. İyi de, bundan birkaç yıl öncesi Bahçeli’nin Erdoğan için söylediklerini hatırladığımızda MHP’lilerin;
“Bir kişiye, Kandil Uşağı-Hazine Soyguncusu-Milliyetçilerin Düşmanı- Emperyalistlerin Tetikçisi” dedikten sonra, koşarak ağır hakaretler ettiği o kişinin kapısında bekçi olmak, seneler sonrası için bile o kişinin kendi partisinin adayı olacağını söylemek için nasıl bir karakter sahibi olması gerekir” diye sormaları gerekmez mi?
Türkeş’in çocukları ve MHP Kurucularının büyük bir kısmı “Bahçeli, Türk Milliyetçiliğine ihanet etmiştir” demekte haksızlar mı?
Bahçeli, ortağının FETÖ-CIA ile işbirliği yapıp KOZMİK ODA bilgilerinin PKK’nın eline geçmesiyle 833 vatan evladının öldürülmesinden sorumlu değil mi?
Bahçeli, BOP Eşbaşkanı olan ortağının bu görevi nedeniyle yaşanan, yüzbinlerce ölümden, onbinlerce Müslüman kadına tecavüzden, onbinlerce çocuğun çalınan organlarından, uyuşturucu ve kaçak petrol işinden, ortağı üzerinden sorumlu değil mi?
Çözüm Süreci sırasında yaşananlardan, Habur rezaletinden, Asker ve Polislerimizin katillerini stadyum şeref tribünlerinde oturtan eli sıkmaktan ve ortak olmaktan sorumlu değil mi?
Herbiri çok iyi yetişmiş, dünyayı ve yabancı dil bilen 103 Emekli Amiralin yazısını okudunuz mu? Ayasofya İmamı konuşunca demokrasi, Emekli Amiraller konuşunca vesayet ha! Montrö Antlaşması, ortağınızı niçin rahatsız ediyor?
Hiç düşündünüz mü?
Hem AK-TOZ İktidarına şartsız olarak tam destek vereceksiniz, hem de Türk Milletini hazinesinin boşaltılmasından, insanların bir gecede fakirleşmesinden sorumlu olmayacaksınız! Böyle bir dünya var mı?
Bahçeli’yi “Beyaz Toros” kullandığı günlerden tanırım. Nasılsa bu yazdıklarımın hesabı ondan sorulacak. Fakat, bu gibilere inanıp ta genç yaşta ölen Ülkücü Gençler ve Devrimci Gençler, ahrette sormayacaklar mı?
“Sizin kutlu davanız bu muydu? 22 İslam ülkesinin paramparça edilmesi için mi bizleri birbirimize düşürdünüz” diye sormayacaklar mı?
Kimse sormasa da, andolsun ki, DOĞRU Parti soracaktır. Kimlerin para-ihale-benzin istasyonu ve kaset uğruna Türk Milletini sattığı mutlaka ortaya çıkarılacaktır.
Yedi, içti, pisledi ve ömrünü tamamlayıp öldü!
Bu ömre, boşa yaşanmış ömür denir. Gömün gitsin…

Sağlık ve başarı dileklerimle 04 Nisan 2021
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *