ERMENİ VE RUM MİLLETVEKİLLERİYLE BİRLİK OLAN AKP’li MİLLETVEKİLİ KİM?

Avrupa Parlamentosunda Türk milletini temsil etsin diye gönderilmiş bir Türk milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Üç Ermeni, bir Kıbrıs Rum vekili ile birlikte, diğer Azeri ve Türk vekiller ile ters tarafa düşme pahasına Türkiyeyi telin eden Ermeni ve Rum tezlerini yansıtan bildirimler altına imza atmış.
Söz konusu bu vekiller kendilerini YEMİNLİ TÜRK DÜŞMANI olarak nitelemiş ve öyle bilinen vekiller. Ayrıntıları dinleyin, izleyin.

Mevlüt Çavuşoğlu, (d. 5 Şubat 1968, Alanya), Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi başkanlığı görevini yürüten Türk siyasetçi. 2002 yılından beri Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya milletvekilidir.
1995 yılı içerisinde Çevre Bakanlığı’nda Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) için çalıştı.Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kurucu üyelerinden olan Çavuşoğlu 2002, 2007 ve 2011 genel seçimlerinde Antalya milletvekili seçildi. Partide Dış İlişkiler Koordinatör Başkan Vekili olarak görev aldı.2010 yılında Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’ne (AKPM) başkan seçilmiştir
This entry was posted in AB, ABD - AB - EMPERYALIZM, BOP, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, VİDEOLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *