Porof Zihni (Abuziddin Tamgiydirir) Hazretlerinden; SOSYAL MEDYADAN(*) : NE HALT ETTİĞİNİZİ SANIYORSUNUZ?

Arkadaşımız Oraj Poyraz aşağıdaki yazıyı paylaşmış ve yazarını bilmediğini belirtmiş. Ben bu yazıyı yazanın adını öğrendim ve bir kez daha paylaşacağım. Efendim bu asılsız, yalanlarla dolu!!! yazıyı yazan kişi Eminönü camisinin avlusunda hayatta kalmaya çalışan, İBB’nin şimdilerde Reyis tarafından durdurulan aşevlerinden beslenen ve kendisine Porof Zihni Sinir hazretleri lakabını takan Abuziddin Tamgiydirir beydir. Böyle biline…

Naci Kaptan


SOSYAL MEDYADAN(*) : NE HALT ETTİĞİNİZİ SANIYORSUNUZ?

İktidar hep istiyor hep istiyor.
Oy istiyor bağış istiyor vergi istiyor
Fedakârlık istiyor övgü istiyor.
Destek istiyor alkış istiyor…

Ümmet olalım istiyor şükredelim istiyor sorgulamadan biat edelim istiyor…

Peki karşılığında bu halka ne veriyor?
2002’den 2020’ye geldiğimiz nokta ortada.
Büyük bir çoğunluğumuz 2002’yi arar olduk.

Bireysel hak ve özgürlüklerde eğitimde ekonomide dış politikada tarımda… hep geri gittik. Tek tek saymaya gerek yok çünkü hemen hepimiz beceriksizliğin etkilerini artık iliklerimize kadar hissediyoruz. umpas davalarında pekaka açılımında fetö darbe teşebbüsünde… canımızın yandığı da cabası.

Ama çoğumuz bunları dile getiremiyoruz.
Çünkü korkuyoruz.
Nasıl korkmayalım?

İleri demokrasi filan derken olay tam aksi yönde bambaşka bir yere gitti ve gidiyor. İktidarın bırakın kendisini eleştirenlere; kendilerine sempati beslemeyenlere ve hatta muhaliflere teşekkür edenlere bile en küçük bir tahammülü kalmadı.

Derhal bir soruşturma çoğunlukla tutuklama ve cezaevi…
Odatv muhabir yazar ve yöneticileri ile Murat Ağırel’e yapılanlar ortada işte.

Daha bunları sindirememişken…

Bugün okuduğum iki haber “artık bu kadarı da olmaz” dedirtti.
Lütfen olur mu olmaz mı siz karar verin!
Doktor Sibel Gören…
İzmit’te bir aile sağlığı merkezinde hekim.

İzmit Belediyesi corona virüsle mücadelede kullanılmak üzere kendilerine sağlık ekipmanı gönderiyor. Hekimimiz de sosyal medya hesabından “Aile Sağlığı Merkezlerinin unutulduğu günlerde bizi unutmayan Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi’ne çok teşekkürler…” diye bir paylaşım yapıyor.

Bu paylaşımda bırakın suç unsurunu nezaketten öte bir şey görebilen var mı?
Ama paylaşım şikâyet ediliyor hekim hakkında derhal soruşturma açılıp savunması isteniyor. Üstelik de yanlarında olmamız gereken şu zor günlerinde.

Bir diğer haber!

Odatv İzmir muhabiri Gamze İşler…
YouTube kanalına video çekip “Kadın Cinayetlerinde Bu Adamların Suçu Yok mu?” diye soruyor. İktidarın kadın politikalarını eleştiriyor. Yobazların kadınlar hakkında söylediklerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bazılarının kadınlar için geçmişte sarf ettikleri sözleri kendilerine hatırlatıyor… Odatv haberine göre bizzat cumhurbaşkanı tarafından şikâyet ediliyor ve savcılığa çağrılıyor.

Şimdi sormak gerekmez mi!
İnsanlık zorlu bir sınav verirken…

Biz insanların psikolojileri daha fazla bozulmasın diye; muhalif belediyelere yaptığınızı vatandaşa yardım yerine İBAN numarası göndermenizi vergilerimizle aldıklarınıza “hediye” demenizi Meclisteki çocukça davranışlarınızı karantina uygulamalarındaki beceriksizliklerinizi vatandaşların açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalmalarını… görmezden gelmeye çalışırken

Siz ne halt ettiğinizi sanıyorsunuz?

Porof Zihni Abuzittin Tamgiydirir Hazretleri

This entry was posted in Politika ve Gundem, POROF ZİHNİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *