EMPERYALİZM * TRİO ; AMERİKA- İSRAİL-AKP * (Konya’da) gizemli Yahudi ve İsrail konferansı… Belde-i Muhayyere’de YAHUDİ KONFERANSI”

12 Jan 2018
Mahiye Morgul
mahiye@gmail.com

Canlar,
Emekli Din Bilgisi Öğretmeni Yusuf Dülger’in Konya’dan yazdığı bu yazıyı lütfen dikkate alalım, dağıtalım. 17 Aralık 2017 Şebi Aruz törenleri yapılırken aynı gün Konya’da İSRAİL’İN GÜVENLİĞİ TOPLANTISI yapıldı…
Kaynağından haberdir.

Sağlıkla…
Mahiye

AMERİKA- İSRAİL-AKP

Biz aklımız erdi ereli İsrail, ABD, AB karşıtlığı yaparken Türkiye’nin bugünkü yöneticileri iki üç sene öncesine kadar: “Amerika stratejik ortağımızdır. Siz savaş mı istiyorsunuz?” gibi gerekçelerle karşı çıktılar; ABD-FETÖ-AKP üçlü ittifakını imar ettiler.

Ne zaman ki üçlü ittifak çatladı, ABD hazırladığı özel projelerle Ortadoğu’yu kan gölüne çevirdi, o günden sonra AKP öncüleri Amerika,İsrail ve FETÖ düşmanlığına başladılar. Burada şunları sormadan edemeyeceğim:

Erdoğan ve bazı AKP’lilerin Amerika-İsrail karşıtlığı ne kadar sürecek, Amerika’ya hiç minnet borçları yok mu, Erdoğan ve ekibinin ABD ve İsrail’e karşı neden ciddi adımları yok?

17.10.2017 günü Ulusal Kanal’da yayınlanan bir programda Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Beyazıt Karataş ABD ve NATO’nun Türkiye’de 15 üssünün bulunduğunu, bu üstlerin çoğunda ABD ve İsrail askerlerinin olduğunu, ABD’nin bölgeyi İncirlik’ten bombaladığını söyledi.

Erdoğan ve çevresi ABD’nin PKK ve PYD’ye silah verdiğini, ABD ve İsrail’in Kudüs hamlesi karşısında İsrail ile Diplomatik ilişkilerimizi kesebileceğimizi, İncirlik hava üstünü kapatabileceğimizi söylemişlerdi? Hadi bakalım, ne duruyorsunuz?

ABD/NATO 2010 yılında Kürecik’e (Malatya) bir radar üssü kurdu. Bu üs 1000 (bin) km mesâfedeki füzeleri tespit edip düşürebiliyor. Yani Erdoğan’ın yönetimindeki Türkiye ABD teknolojisiyle İsrail’in güvenliğini sağlıyor.

Millî Gazete 01 Ocak 2018 günü manşetten bir haber verdi. Manşet haber şöyleydi: “Son yılların en skandal gelişmesi! Manevi hassasiyetin yoğun olduğu ilimizde (Konya’da) gizemli Yahudi ve İsrail konferansı… Belde-i Muhayyere’de YAHUDİ KONFERANSI”

Haberin detayında şu bilgiler var:
“16-17 Aralık gecesi, Şeb-i Arus törenlerinin gölgesinde Konya’daki Mevlana Müzesi’nin karşısındaki Nun Otel’de, 1. Uluslararası İsrail ve Yahudilik Çalışmaları Konferansı yapıldı. Konferansa yurt içi ve yurt dışından çok sayıda akademisyen katıldı. Konferansta: İsrail’in dünya kamuoyunda tanıtımı, İsrail’in Ulusal Güvenlik Politikası, Yahudiler ve Iraklı Kürtlerin İlişkileri, Yahudi Tarihi, Türkiye’de Yabancı dil olarak İbrani Dili, Türkiye Yahudilerinin büyüyen sorunları” gibi konular konuşuldu.

Konu ile ilgili olarak yaptığım birkaç görüşmede Konyalılar şunları sordular: Bu konferans niye Konya’da yapıldı? Konferans neden 16-17 Aralık gecesine denk getirildi? Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve MİT böyle bir konferansa neden izin verdi? AKP üst yönetiminin bu konferans hakkında bilgisinin olmaması mümkün mü?

Biraz gerilere gidelim. Erdoğan’ın oturduğu Ankara’daki Meçhûl Saray’ın güvenlik sistemlerini bir İsrail firmasına yaptırdığı söylenmişti. Bu iddia sosyal medyada hala tekrarlanıyor. Erdoğan’dan hiç ses çıkmıyor. Bu iddia ve suskunluğa siz bir yorum yapın.

Sonuç:

1- Erdoğan ve AKP hükümetinin Filistin Türkiye Büyükelçiliğini hala Kudüs’e taşımamış olması, İsrail’in Telaviv Büyükelçisini Türkiye’ye çekmemesi milleti kandırmaktır.
2- ABD eliyle İncirlik’ten PKK ve PYD’ye hala silah gönderilmesinin sorumluluğu, Müslümanların bu silahlarla öldürülmelerinin vebali Erdoğan ve AKP hükümetine aittir.
3- Kürecik’e yerleştirilen radarlar İsrail’in güvenliğini sağlıyorsa; Erdoğan ve AKP İsrail’i rahatlatıyor demektir. Saray’ın güvenlik sistemini İsrailli bir şirketin yaptığı doğruysa, Erdoğan ve çevresi Yahudileri SULTAN SOFRASI ile besliyor demektir.
4- Konya’daki YAHUDİ KONFERANSINDA İsrail’in güvenliği tartışılıyorsa; AKP SEÇMENİ DÜŞÜNMELİ, VİCDAN VE İMANINI DEVREYE SOKMALIDIR.

11.01.2018
Yusuf DÜLGER

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, ORTADOĞU ÜLKELERİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *