SEÇİMDEN ÖNCE SON ÇAĞRI

SEÇİMDEN ÖNCE SON ÇAĞRI

Rıfat Serdaroğlu: 12 Mayıs 2023

Aziz Türk Milleti;
İki gün sonra sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız.
Oyumuzu kullanırken şu gerçeğin bilincinde olmalıyız.
14 Mayıs 2023 Seçimlerinin sadece, iktidar değişikliğine değil,
“Rejim Değişikliğine” sebep olacak bir seçimdir.


Bu seçimde, ya Laik Cumhuriyeti, Anayasanın değiştirilemez maddelerini, Ulus Devleti, Üniter yapımızı, Atatürk İlke ve Devrimlerini koruyacağız, ya da Hizbullah yönetimindeki “Siyasal Ümmet” çukuruna düşeceğiz.

Ya Çağdaş, Bağımsız, aklın hakim olacağı ilme dayalı bir yaşamımız olacak, ya da İran benzeri karanlık bir rejimde yaşayacağız.

Boğazına kadar yolsuzluğa, pisliğe, uyuşturucuya, sapıklığa düşmüş bir iktidara, dünyanın hiçbir milleti dayanamaz. Son zamanlardaki yolsuzluk, hırsızlık, ahlaksızlık kasetleri de Devlet kademelerinin, özellikle Yargının Mafya yöntemlerini kullandığını açıkça ortaya koymaktadır…
Bu ortamda, birileri tarafından Türk Milletinin akla, yönlendirilmesine hiç ihtiyacı yoktur. Türk Milleti sandığa giderken cüzdana, mutfağa, Pazar fiyatlarına baksın, hayat kalitesinin ne kadar geri gittiğini görsün ve oyunu ona göre kullansın!
Aziz Türk Milleti;
Önceki çağrımda, “Ehem mi Mühime” tercih etmemiz gerektiğini söylemiştik. Tekrar edelim; Bu Seçim kimin kazanacağı değil, kimin kazanmaması gerektiğinin belli olması gereken bir seçimdir.
Özellikle Türk Milletinin çimentosu olan ve toplumun çoğunluğunu oluşturan “Mütedeyyin İnsanlara” seslenmek istiyorum; “Sizler, inancınızı sadece Allah’ın rızasını kazanmak için ibadet eden güzel insanlarsınız!”
Sizler, Allah’ın “ÖLDÜRMEYECEKSİNİZ- ÇALMAYACAKSINIZ- YALAN SÖYLEMEYECEKSİNİZ” emrine uyan ve indirilmiş Kur’an’a inanan gerçek Müslümanlarsınız.
Müslümanları domuz bağı ile öldürüp gömen, üzerlerine beton atıp cesetlerin üstünde sözde namaz kılan, Gaffar Okkan ve 5 Polis evladımızı ve yüzlerce insanımızı öldüren Hizbullah ortağı AKP’ye OY VEREMEZSİNİZ!
Her gün onlarca kez YALAN SÖYLEYEN, AKP ve ortaklarına OY VEREMEZSİNİZ!
Türk Devletini MAFYAYA teslim edip kendi insanlarını soyan, mallarının üstüne çöken, KUL HAKKI yiyen, VATANINI SATAN AKP ve ortaklarına OY VEREMEZSİNİZ!
Bizler, DOĞRU Partililer, Bayar’la, İnönü ile, Menderes’le, Demirel’le, Ecevit’le, Özal’la sizlere hizmet edenler, sizlere hiç yalan söylemedik, tüm gücümüzle hem sizlere hizmet ettik, hem ülkemizi yeni baştan eserlerle donattık.
Bugün yaşadığımız rezillikleri, hırsızlıkları sizlere yaşatmadık. Öldük, öldürüldük yine dirildik ve sizlere hizmete devam ettik. Vatanı böldürmedik, Atatürk’ün BÜYÜK ÖNDERİMİZİN yolundan hiç ayrılmadık. Şimdi de DOĞRU Parti saflarında çocuklarımızın hakkı olan birikimlerimizi harcayarak, Türk Milletine DOĞRULARI anlatıyoruz.
Biliyorum, MİLLET İTTİFAKINDAKİ AKP Larvalarına, destekleyicilerine kırgınsınız. Bu duygularınızı şimdilik dondurun. Önce başımızdaki Demokrasi-Laik Cumhuriyet-Atatürk-Türk düşmanlarını demokratik yolla atalım. Sonrası sonra! Onlarla yargı önünde hesaplaşmayı bizlere bırakın.
Seçimden sonra, siyasetteki en büyük birleşmeyi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Çalmamış, çaldırmamış “Devlet Adamı” vasfını hak etmiş DOĞRU kişilerle, kadınlarımız ile, gençlerimizle birleşip büyüyeceğiz ve vatan görevine devam edeceğiz.
Sizlerden istirhamım, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde namusuna, dürüstlüğüne, doğruluğuna güvendiğimiz Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU desteklemeniz, oy vermenizdir.
Takdir de, karar da Türk Milletinindir…
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, SEÇİM - SEÇSİS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *