FEYM GRUBU * ERMENİ YALANLARIYLA MÜCADELE İÇİN PROJE VE DESTEK DUYURUSU

Kıymetli Üyelerimiz ve Çalışmalarımızı Takip Eden Dostlarımız,

VAN KATLİAMI ile ilgili bir belgesel yapılması amacı ile başlattığımız projeyi aşağıdaki mesaj ile sizlere duyurmuştuk. Bugüne kadar 8 gerçek kişi ve bir Vakıf (TEKAR Vakfı) bu çalışmaya katkıda bulunacağını bildirmiş bulunuyor. Devletten de yardım alamayacağımızı düşünürsek bu kadar az sayıda katılımcı ile projenin gerçekleşmesinin imkânsız olduğu açıktır. Bu önemli projenin gerçekleşmesi için aşağıda belirtilen önerilerimizi bilgi ve onaylarınıza sunuyoruz;


1..Projeye gerçek kişi ve STK (Dernek, Vakıf, Komite, Forum, Grup) katılımcı sayısını artırmayı zorunlu görüyoruz.
2. Belgesele sponsor olacak STK’ların ve 500 ABD doları ve üzerinde katkıda bulunan gerçek kişilerin adlarına Belgeselde yer verilecektir.
3. Üyelerimizin ve çalışmalarımızı takip eden dostlarımızın içlerinde yer aldığı çoğu yurtdışındaki Türk STK’larının sayısı 20’nin üzerinde olup Projeye katılmalarını bekliyoruz. Katıldıkları takdirde; zaman zaman üyelerine bilgi vererek katkıda bulunmak üzere çağrı yapmaya, katkıları bir elden toplamaya, Belgesel Proje Yöneticisi ile yapacakları koordinasyona göre, katkıları belirtilecek zamanlarda yapımcı Firmaya transfer etmeye davet ediyoruz.
El birliği ve imece usulü ile gerçekleştireceğimiz böyle bir proje ile dünya kamuoyu karşısına çıkmanın, Ermeni fanatiklerine karşı yaptığımız mücadeleye ve STK’larımızın tanıtımına büyük katkıda bulunacağını değerlendiriyoruz. Proje ile ilgili detaylı bilgi Proje Yönetimi tarafından daha sonra yayımlanacaktır.
Projeye katılmaya gönüllü gerçek kişilerin, STK’ların ve temsilcilerinin adlarının, olabilecek görüş ve önerilerin Proje Yöneticisi E. Kur. Alb. Doç. Dr. Sayın Ö. Lütfi Taşçıoğlu’na bildirilmesini (bize bilgi) saygı ile rica ediyoruz.
VAN KATLİAMI Belgeseli Proje Yönetimi adına,
Orhan Tan – E. Tümgeneral
FEYM Grubu Başkanı

Gönderen: Orhan Tan <orhantan41@gmail.com>
Date: 23 Nis 2023 Paz, 19:14
Cc: Ö.Lütfi Taşçıoğlu <omertascioglu@gmail.com>, Serkan Koç <serkankoc4951@gmail.com>, Serkan Korkmaz <s.onderkorkmaz@gmail.com>
FEYM (Fanatik Ermeni Yalanlarıyla Mücadele) Grubu olarak bir süredir, 1915 zorunlu göç kararının alınmasında çok önemli etkileri olan ERMENİLERİN 1915 VAN İSYANI VE KATLİAMI konusunda bir belgesel hazırlanması ihtiyacını dile getiriyorduk. Bu amaçla, üyemiz Doç. Dr. (E. Kur. Alb.) Sayın Ö. Lütfi Taşçıoğlu Proje Yönetimini hiçbir ücret almamak üzere gönüllü olarak üstlendi. Yaptığımız koordinasyonda “Ermeni Belgeleriyle 1915 Belgeseli” nin Yapımcısı Sayın Serkan Koç’ un yapımcılığını kabul ettiği projenin temeli atılmış oldu. Proje ile ilgili ön bilgi Ek olarak gönderdiğimiz dosyada yer almaktadır.
Ermeni tarafı yıllardır sahte belgeler kullanarak kendilerine bir soykırım yapıldığını İddia etmekte, ulusumuzu lekelemeye çalışmakta ve maalesef dünya kamuoyunun büyük kısmı bu iddiaları gerçek olarak kabul etmiş görünmekteler. Meseleye bizim taraftan bakınca, Ermenilerin 1914-1921 yılları arasında sadece Van vilayetinde katlettikleri Türk sayısı Osmanlı arşiv belgelerine göre 217.132 olmasına rağmen, bırakın dünya kamuoyunu, halkımızın büyük çoğunluğu bile bu gerçeği bilmemektedir.
ERMENİLERİN 1915 VAN İSYANI VE KATLİAMI Belgeselinin FEYM Grubu üyeleriin imkânları ile gerçekleştirilemeyeceği açıktır. Bu önemli projeyi ancak imece usulüyle ve elbirliği ile gerçekleştirebiliriz. Projenin tahmini bütçesi 100.000 dolar civarındadır. Sn. Serkan Koç’un yapımcılığında gerçekleştirilen “Ermeni Belgeleriyle 1915” belgeseli yapılırken de FEYM Grubunun kurucu başkanı rahmetli Şükrü Server Aya benzer bir yazı yayınlayarak bir kampanya başlatmış ve “teklif var, ısrar yok” demişti.
Pek çok kişi canı gönülden destek olmuş ve belgesel gerçekleştirilmişti. Bu aşamada projeye destek olmak isteyen arkadaşlarımızın projeye yapabilecekleri tahmini katkı miktarlarını Sn. Taşcıoğlu’na bildirmeleri ve FEYM Grubu Yönetimine bilgi vermeleri projenin gerçekleşme imkânının önceden görülebilmesi açısından önem taşımaktadır.
Projenin nasıl gerçekleştirilebileceği konusunda değerli üyelerimizin de görüşlerini bildirmeleri ve önerilerde bulunmaları en doğru yöntemin belirlenmesine imkân sağlayacaktır.
Bu proje ile ilgili yazışmalar Sayın Taşçıoğlu vasıtası ile doğrudan yazışmalar (bize bilgi) ve / veya sesli WhatsApp görüşmeleri ile yapılacaktır.
Saygılar,
Orhan Tan

file:///C:/Users/PC/AppData/Local/Temp/nsmail.pdf?type=application/pdf
This entry was posted in ERMENİ SORUNU, FEYM GRUBU ÇALIŞMALARI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *