KENDİ KENDİMİZE İTİBAR SUİKASTI * TSK’NIN GELDİĞİ NOKTA; ÇAYLARRR…* KORGENERAL BOŞ ÇAY BARDAKLARINI TOPLADI?

BOŞLARI TOPLAYAN KORGENERAL

TSK’NIN GELDİĞİ NOKTA; ÇAYLARRR…

ADI AÇIKLANMAYAN BİR SUBAY DEMİŞTİ Kİ;
“Ben AKP’nin paşasıyım, beni onlar terfi ettirdi!!!)


Brüksel, 9 Mart 2023. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Dış ve Güvenlik Politikaları Başdanışmanı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, solunda Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar olduğu halde basın toplantısı düzenliyor. Konu, Türkiye’nin Rusya korkusuyla NATO’ya üye olmak isteyen İsveç ve Finlandiya’ya onay verip vermemesi;

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın’ın Brüksel’deki basın toplantısı sırasında görüntüde istenmeyen boş çay bardaklarını Türk Silahlı Kuvvetlerinin NATO’daki Temsilcisi Korgeneralin toplanması tepkiye yol açtı. Seçime doğru bazı dış güçlerin Erdoğan’ın iktidarda kalması için verdiği destek de dikkat çekiyor. Fotoğraf AA
stratejik bir konu. Ama birileri masada biriken çay ve su bardaklarının hükümetimizin dış itibarı açısından uygun bir görüntü oluşturmayacağını düşünüyor ki birileri de onları toplamaya başlıyor.
O birileri arasında bir üniformalı var. Gazeteciler gözlerine inanamıyor. Çünkü Sözcü Kalın konuşurken görüntünün boş bardaklarla kirlenmemesi için çaba harcayan kişi Hava Korgeneral Göksel Kahya; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin NATO’daki temsil eden subay. Orgenerallik potasında, belki de geleceğin Hava Kuvvetleri Komutanı olarak atanmak istiyor.
Dış güçlerin AK Parti hükümeti nezdinde Türkiye’ye itibar suikastı yapmasına gerek kalmıyordu, nasıl olsa Ankara bir süredir kendi bindiği dalı kesmeye başlamıştı.
This entry was posted in TSK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

One Response to KENDİ KENDİMİZE İTİBAR SUİKASTI * TSK’NIN GELDİĞİ NOKTA; ÇAYLARRR…* KORGENERAL BOŞ ÇAY BARDAKLARINI TOPLADI?

  1. Emin says:

    Utanılacak bir görüntü…..Genelkurmay da terfi listesi yazanların (ABD) ülkesindeyiz.Kahveci kardeşlerimizi tenzih ediyorum….Bizim çocuklar Çay ,Kahve servisi yapmakta olduklarını NATO üyelerine göstermişlerdir.kutlarım.! !sayğılarla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *