SESİN YÜKSEK ÇIKIYOR


SESİN YÜKSEK ÇIKIYOR

Engin Uçar – 24.02.2023

Çok geniş bir alanda çok ağır bir deprem yaşadık. Hükümet ancak 4. Gün şehir merkezlerine ulaşabildi. Türk Milletinin gönül seferberliği olmasa depremzedelerimiz tam anlamıyla yalnızdı. İnsanlarımız canlı canlı betona gömüldü. Depremin sonuçlarını daha tam manasıyla görmedik.
Yıkılan evlerinin altından çıkartılan Fulya isimli bir genç kızımız dört cümle ile anlattı depremi. Paylaşımında diyor ki;
Size Hatay’da yaşadığım felaketin özetini kısaca aktarayım. Ses varken ekip yoktu.. Ekip varken ekipman yoktu.. Ekipman varken ses yoktu..
İnsanlarımız;
Cahil ve çıkarcı ahlaksız siyasetçinin, cahilliğin, sünepeliğin, hırsız ve ahlaksız müteahhidin, mesleğine ihanet eden ahlaksız şantiye şefi ve imza atan mühendislerin betonları altında kaldı.
Aslında VİCDANI olmayan yaratıkların vicdansızlıklarının altında kaldı.
Deprem bölgesinde insanlarımız canlarıyla uğraşırken bir de yağma ile soyuldu. Kayıp çocuklarımız bulunamıyor. Bazı çocuklarımızın tarikat yurduna bırakıldığı söyleniyor.
AKP Genel Başkanı ve Fedaisi ;
“Çadır yok, hükümet yok, tuvalet yok” diyenleri tehdit ediyor. Bizler gibi eleştirenleri not ediyorlarmış(!).. Etmezseniz hatırım kalır. Sizlere uzun uzun cevap vermeye gerek yok. Cevabım AKP Genel Başkanının 2009 yılında Davos’ta İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e yönelttiği suçlama ile cevap veriyorum:
Sesin Yüksek Çıkıyor
“Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın. Biliyorum ki, sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin.”
Zahide UÇAR(24. 02. 2023)

NOT: Doğru söyleyenleri not ediyorlarmış(!).. Günü gelince hesap soracaklarmış ya? Sizler bunları bırakın da, 30 ciltlik ansiklopedi misali kaydedilen suçlarınızı düşünün. Ege adalarını Yunanistan’a hediye ettiniz. Müebbet hapis suçu… T.C. Devletini beka sorunuyla karşı karşıya bırakacak uygulamalarınızın hesabı var.. Kozmik oda sırlarının düşman ülkeye verilmesi ve devletin bine yakın istihbarat elemanının şehit edilmesinin hesabını düşünün… Yağma, talan, rüşvet… Anayasayı onlarca kez ihlal… Binlerce suç… Sizler oturup not edilen bu suçların altından nasıl kalkacaksınız, onu düşünün.
This entry was posted in DOĞAL FELAKETLER, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *