AYNANIN ARKASINDAN * REDBOOK-1 * Erdoğan, “Allah’ın lütfu” diyerek ilk gün her şeyi itiraf etmişti * Silinen Türkiye; Süfyan Erdoğan – Pelikan Zombi

RED BOOK – ZOMBİLİK MASKESİZ ARTIK

Faruk Arslan

Sayıları o kadar çok ki tutuklu gazetecilerin, alnından öpünüz.
Sosyal medya twitter’dan size bir seçmece hazırladım. Anonim.


Baş nifak fabrikatörü Doğu Perinçek “birgün önce Yenişafak’a bildirdik.” demişti. Mehmet Dişli:”Akar sakin ol, gerekli tedbirler alındı dedi” Akar:”Öne çekildi, akamete uğratıldı” dedi. Hangisi doğru? Hepsi doğru olabilir mi? Olamaz.
İstanbul boğazının üstündeki F16, havadaki tek uçak olan Erdoğan’ın uçağını göremiyormuş. Ben bu pilotun kim olduğunu merak ediyorum. Kesin terfi almıştır. Fazla gizleyemediler, darbenin bir senaryo olduğunu itiraf ediyorlar. Şimdi; 249 Kişiyi sokaklarda kim öldürdü?
Hulusi Komutan darbeyi öne çekip akamete uğrattıklarını söylüyor. Yani Kontrollü bir şekilde durumun başlatılıp sonlandırıldığı anlamı çıkıyor. Karargah herşeyi planlamış, Goril’e maskeleme düşmüş.
AKPM, resmi gözlem raporunu açıkladı: YSK kararı yasaya aykırı; O HAL demokratik referandum sürecini kısıtladı. Anayasa değişikliği geçersiz. Muhalefet yok ki itiraz etsin! 17Aralık 2013’ten bu yana AKP seri darbeler yaptı, dikta kurdu; CHP, MHP yancı oldu sadece.
Sözde Darbeyi 36 saat önce haber veren Perincek ve Aksakallı’nın ifadesi, ortada bir oyun ve kumpas olduğu ortaya çıkarıyor. Fidan Akar ikilisi ülkeyi kaosa ve zulme kasıtlı sürüklediler. Naylon tiyatronun sisi dağıldıkça, birilerini ateş aldı. Ardı ardına panik içinde açıklamala ryapmak zorunda kalmaları bu yüzden!
Erdoğan, “Allah’ın lütfu” diyerek ilk gün her şeyi itiraf etmişti ama “Cemaat’i yok edelim” hevesi her kesimi sardığı için susuldu; diktayı kurdu askerle. Darbenin ikinci günü Erdoğan: “Dere geçilirken at değiştirilmez” Dere nerede? At kim? Bir yıldan beri derenin ortasında mısınız?
Soru şu; Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet komutanları o gece rehin alınmıştı. Erdoğan da mı rehin alınmıştı? Bunların aydınlatılması lazım. Erdoğan’ın 19 Koruması, 5 Yaveri “F.ci” diye mağdur. Ailesiyle birden bire kayboluyor ve bunların hiç biri yanında yok. İhale Sözcü gazetesi ve Odatv’ye kaldı. Perinçekçiler ve Berk grubu zafer kazandı. Kimse dokunamıyor.
Ülkenin Cumhurbaşkanı’nın nerde olduğunu, G.Kurmay, Mit ve tabi ki yaverleri, korumaları bilmek zorunda. Bunların hepsi biliyor ve ulaşamıyor! Cezaevinde kansere yakalanmış bir öğretim üyesinin tahliye edilmesi gerekmez mi? Uyku apnesi değil, kanser… Abdurrahman Dilipak bile diyor ki: İçeride olması gerekenler dışarıda, dışarıda olması gerekenler içeride.
İçeri almalarda da iktidar kaybediyor, salıvermelerde de. Hulusi Akar’ın itiraflarından anlaşılan: Darbeyi MİT’e haber veren kişi FİDAN AKAR ikisilinin oyununu bozmuş. Onlar da darbeyi önce çekmişler. Peki, Akar kendini makamında koruyacak tedbirleri almamış mı?
Makamında derdest edilmesi de mi kontrollü? Hem darbeden haberin var hem de kendini yakalatıyorsun ha?
Güney Doğu yıkılmış.. Her eve Ateş düşmüş.. Tutuklanmayan Üniversite diplomalı kalmamış.. Adam itiraz etmek için Yüksek fatura bekliyor! CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na “terör örgütü üyeliği”nden fezleke hazırlandı, tek konuşanı da susturma girişimi. Şunu aslâ unutmayın…”TSK Kendi ordusuna Ve mensuplarına karşı işlenmiş hiç bir ihaneti, karşılıksız bırakmamıştır! Ve bırakmayacak”! Madem darbe yapılacağı biliniyordu darbe başlayana kadar niye beklendi.
250 insanımızı pisi pisine öldürdüler… Can Ataklı: Askerler hükümetin bilgisi dahilinde sokağa çıkartıldı diye 7 ay önce konuşmadı mı? Bu arada “%54 engelli öğretmen eşim banyo yapmaya çalışırken düşmüş kaburgasını kırmış”… Mazlum ve masum yüzbinler kan ağlıyorlar. Darbeyicemaat yapsa idi; Şu an Erdoğanı sağında H.Akar solunda H.Fidan akp tvlerinde darbeyi şemaüzerinden anlatırken görürdünüz. Hepsi suçlular. Nihat Hatipoğlu’nun “ramazanda zengin fakiri anlar” deyip 600 bin tl aldığı Türkiye’de işsiz bir öğretmen intihar etti; cebinden 6 lira çıktı.
15 Temmuz ‘da ölenlerin otopsisi neden yapılmadı? Otopsi mi dediniz? Maazallah! Yoksa ölenlerin SADAT kurşunlarıyla öldürüldüğü açığa çıkardı! 15 Temmuza dair en kritik hamle Akar’ın ‘kaybolması’dır. Akar’ın ‘darbecilerle hareket ettiği’ izlenimi vermek için çalışılmış belli ki. Makyajını da TRT’ciler yapmış.
Erdoğan’ın “Allah’ın Lütfu” dediği, “kontrollü darbe”nin itirafı Akar’dan geldi ama niye şimdi? Fidan’ı mı günah keçisi yapmak istiyorlar? Erdoğan halen- mağdur ve masum mu? Beşir Atalay’ın dışlanıp Erdoğan’a bayrak açması İran ekibinin saf dışı edilmesi anlamına mı geliyor? Cemaat düşmanlığı hepsinin gözlerini ve vicdanlarını kör etmiş.
Utanmasalar, Sözcü ekibinin tutuklamalarını da Cemaat yapıyor diyeceklerdi ama Cemaatten kimse kalmadı.
Darbeyi hapisteki 560 adet melek Bebekler mi yoksa Anneleri mi yaptı? Gücünüz kadınlara ve bebeklerine mi yetti? Sadece 6 yıl önce Türkiye, herkesin görmeye can attığı diyardı. Cehenneme döndü.
Şimdi Don’t go to Iran Travel filmi ile İran pazarlanıyor. Liberalizm ülkemizde öldü, yaşasın yeni İran mı? Trump’ın Şahin generaller yönetimi şimdi de PJAK’a silah vermeye karar verdi. İran’daki 10 milyon Kürdü ayaklandıracak. Liberalizm faturasını ödeme sırası İran’da mı?
IŞİD’in Bağdat’ta bombalı saldırısı 11 can aldı. Oysa yüzde 40 Nakşi Baascı yönetimde, petrolü de çalıyorlar Erdoğanla. Daha ne istiyorlar? IŞİD’i Saddam’ın eski general ve istihbaratçıları, subayları, tekfirci teröristlerle yönetiyor.
Suud ve Katar, Erdoğan besliyor. Terör niye? IŞİD, güç edinme aracı olarak çok uluslu bir konsorsiyum tarafından idare ediliyor. Ankara ve Suruç’ta ölenler niye öldüyse, Bağdat’ta da aynı! Bu terörizme destekte ülkemizi merkez yapanlar hainler değil mi?
Hain Gladyo….

https://www.academia.edu/35803121/S%C3%BCfyan_Erdo%C4%9Fan_ve_Pelikan_Zombiler_RED_BOOK
This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, BOP, ERGENEKON - BALYOZ, FAŞİZM, İNSAN HAKLARI - DEMOKRASİ, İSTİHBARAT KURUMLARI. Bookmark the permalink.

One Response to AYNANIN ARKASINDAN * REDBOOK-1 * Erdoğan, “Allah’ın lütfu” diyerek ilk gün her şeyi itiraf etmişti * Silinen Türkiye; Süfyan Erdoğan – Pelikan Zombi

  1. emin says:

    15 Temmuz olayları Akp iktidarının bir senaryosudur.Başarıyla uygulanmıştır..açıkça faşist bir darbedir…..Başta Politikacılar olmak üzere Genelkurmay başk.MİT ve diğer görevliler umarım !yargılanır….Ulusalcılar için yapılan cezaevlerinin yeni mağdurları olur.teşekkürler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *