BİR ÜLKE NASIL ÇÖKERTİLİR? AKP İKTİDARINDAN ÖĞRETİLER!!!

SADE BİR VATANDAŞIN DİLEKLERİ

Cumhuriyetin kuruluşundan buyana hem Osmanlı’nın borçlarını ödeyen, hem de tuğla üzerine tuğla koyarak inşa edilen tüm Cumhuriyet birikimlerimiz ABD/İsrail tarafından iktidara getirilen Erdoğan tarafından değerlerinin çok altında yabancılara ve iktidar yandaşlarına satıldı.  Ülkemizin elinde yok denecek kadar az ekonomik varlığı kaldı. Sıra, vadilere, yaylalara, deniz kıyılarına geldi. Bunlar da haraç mezat satışta.
Birileri, satılan her bir devlet varlığından büyük komisyonlar alarak zenginleşti.  Komisyon alanlar ise şimdilerde mal varlıklarını yurt dışına kaçırıyor. Türkiye ekonomik olarak çok yoksullaştı. Ülkemiz inanılmaz büyüklükte borçlandı. Ülke varlıkları siyasetçilere ve yabancılara aktarıldı. Borç alan artık emir alıyor…Türkiye evrensel sıralamalarda en diplere düştü. Saygınlığı kalmadı.
Yaklaşan seçimle birlikte, demokrasi ve hukuk içinde büyük HESAPLAŞMA günü yaklaşıyor. Çalanlar, çırpanlar, özelleştirme masalları ile halkın zenginliklerini yabancılara ve kendilerine aktaranlar. Hak yiyenler, Ah alanlar, güce güvenerek sürekli suç işleyenler ve İktidarın tepeden aşağıya tüm yönetici ve siyasetçileri ve bu düzenin kurulmasına kamu görevlisi olmaktan vazgeçerek görev onurunu satarak bu suçlara katılan tüm kamu  görevlileri ve iktidarın, yandaşların suç eylemlerini örten tüm hukukçular bağımsız mahkemelerde  işledikleri suçları nedeniyle yargılanacaktır.
Bu güzel ülke ancak kendi içinde yetişen ayrık otlarını temizleyerek düze çıkabilecektir.
Naci Kaptan
This entry was posted in Ekonomi, ÖZELLEŞTİRMELER, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *