Yasal Uyarı
Bu BLOG içinde yer alan yazı ve görseller kişisel kullanım ve/veya bilgi paylaşma amacı ile sınırlıdır, hiç bir ticari amacı yoktur.
Bu BLOG içindeki yazı ve görselleri paylaşırken kaynak göstermeniz rica olunur.
The contents of this BLOG are limited to personal use and/or information sharing, and there is NO COMMERCIAL purpose.
Arama
Takvim
-
Yeni Yazılar
- ÖZLÜ DEYİŞLER
- BELLEK DÜRTÜCÜ * USTALARINDAN DEVLET NASIL SOYULUR DERSLERİ! * Aralarında TÜRGEV’in de olduğu vakıflardan 300 milyon dolarlık askeri arazi pazarlığı .
- TİCARİ SİYASAL İSLAMIN PERDE ARKASI; ALO FATİH * Önce BİM marketlerini sonra da AKP’yi kurdular: Gözaltına alınan Fatih Saraç’ın bilinmeyenleri
- NEREDEN NEREYE…
- ATATÜRK VE FREUD
Arşivler
Kategoriler
Who's Online
174 visitors online now64 guests, 110 bots, 0 membersSeçenekler
İŞÇİNİN VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS KUTLU OLSUN * ‘Emeğin bayramı’ 1 Mayıs’ın yasaklarla dolu tarihi
‘Emeğin bayramı’ 1 Mayıs’ın
“Günlerin bugün getirdiği baskı zulüm ve kandır
Türkiye’de darbeler ve 1 Mayıs yasakları
This entry was posted in Calisma Dunyasi - Is ve Emekciler, DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER. Bookmark the permalink.


