Yasal Uyarı
Bu BLOG içinde yer alan yazı ve görseller kişisel kullanım ve/veya bilgi paylaşma amacı ile sınırlıdır, hiç bir ticari amacı yoktur.
Bu BLOG içindeki yazı ve görselleri paylaşırken kaynak göstermeniz rica olunur.
The contents of this BLOG are limited to personal use and/or information sharing, and there is NO COMMERCIAL purpose.
Arama
Takvim
-
Yeni Yazılar
- ÖZLÜ DEYİŞLER
- BELLEK DÜRTÜCÜ * USTALARINDAN DEVLET NASIL SOYULUR DERSLERİ! * Aralarında TÜRGEV’in de olduğu vakıflardan 300 milyon dolarlık askeri arazi pazarlığı .
- TİCARİ SİYASAL İSLAMIN PERDE ARKASI; ALO FATİH * Önce BİM marketlerini sonra da AKP’yi kurdular: Gözaltına alınan Fatih Saraç’ın bilinmeyenleri
- NEREDEN NEREYE…
- ATATÜRK VE FREUD
Arşivler
Kategoriler
Who's Online
150 visitors online now62 guests, 88 bots, 0 membersSeçenekler
YURTSEVER VATANDAŞA SESLENİŞ * 20 yıldır yaşananları olağan bir siyasi süreç olarak kabul ederseniz çok yanılırsınız.
20 yıldır yaşananları olağan bir siyasi süreç
Şimdi anladınız mı;
Sübyanların ırzına geçilip çocuk yaşta hoca nikahı kıyılmasını.!
Askerimizin başına çuval geçirildiği gün alaycı sözlerini ve tebessümlü yüz ifadelerini.!
Her türlü itiraza rağmen pişkin ve soğukkanlı tutumlarını.!
Mevcut muhalefet ve sıradan söylemler bunlara vız gelir.!
Bu bir müdafaa-i hukuk mücadelesidir…
This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, İrtica, Politika ve Gundem, RADİKAL İSLAM, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, SİYASAL İSLAM, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

