Yasal Uyarı
Bu BLOG içinde yer alan yazı ve görseller kişisel kullanım ve/veya bilgi paylaşma amacı ile sınırlıdır, hiç bir ticari amacı yoktur.
Bu BLOG içindeki yazı ve görselleri paylaşırken kaynak göstermeniz rica olunur.
The contents of this BLOG are limited to personal use and/or information sharing, and there is NO COMMERCIAL purpose.
Arama
Takvim
-
Yeni Yazılar
- DÜNYA SOYKIRIM TARİHİ * Kızılderililerin Acı Dolu Direnişi
- Bordo Bereli Orkun Albay “Komando Andı”yla Tutuklanırken…
- Yaşasın! Bize Boeing satıyorlar! * 300 Boeing’in Türk halkına toplam kazık boyunun ne olacağı hiç merak edilmedi. *
- ARKEOLOJİ * SİLOAM YAZITININ HİKAYESİ * İSRAİL İSTİYOR, TÜRKİYE VERMİYOR
- TRT’DE PROGRAM YAPAN YOBAZ * NAMAZ KILMAYAN İDAM EDİLİR!!!
Arşivler
Kategoriler
Who's Online
114 visitors online now28 guests, 85 bots, 1 membersSeçenekler
Siyasal İslamcılar kaybederken Tunus ve Sudan’da ne oluyor?
This entry was posted in İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, SİYASAL İSLAM, TARİKAT VE CEMAATLAR, TERÖR, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.
Önemli bir anımsatma yazısı…teşekkürler.Darısı bize diyebilmek için 14 mayısı bekliyorum.Dinci siyasi faşist partiler kapatılıp hayat hakkı tanınmamalı ve yok edilmelidir..Sudan devleti ile mücadeleye giren paramiliter guruplar belleğime Sadat denilen oluşumu getirdi.Sadat bir paramiliter örğüttür.Cumhuriyetçi ve laik kesimlerin bu tehlikeyi dikkate almaları gerekmektedir.Sadat bu iktidar tarafından hayata geçirilmiştir.CHP genel Bşk.Kemal Kılıçdaroğlu,nun bu konuyu gündeme getirmeside manidardır.sayğılarla.