Yasal Uyarı
Bu BLOG içinde yer alan yazı ve görseller kişisel kullanım ve/veya bilgi paylaşma amacı ile sınırlıdır, hiç bir ticari amacı yoktur.
Bu BLOG içindeki yazı ve görselleri paylaşırken kaynak göstermeniz rica olunur.
The contents of this BLOG are limited to personal use and/or information sharing, and there is NO COMMERCIAL purpose.
Arama
Takvim
-
Yeni Yazılar
- Yöneticiler Müslüman mı? * Her şeyden önce Kuran’da, adaletli olmakla, merhametli olmakla, yalan söylememekle, iftira atmamakla, zulüm yapmamakla, hırsızlık yapmamakla ilgili onlarca ayet vardır.
- ARŞİV SANDIĞINDAN * ÖZELLEŞTİRME MASALLARI * Kurtuluş Savaşı üssü PTT, Kurtuluş Savaşı Gazisi PTT’nin acı sonu…
- ALBAY ORKUN ÖZELLER HAKSIZ MI?
- DENİZ KÜLTÜRÜ * DOĞU AKDENİZ’İN EFSANEVİ KORSANI DIODOTOS TRYPHON
- AFORİZMALAR
Arşivler
Kategoriler
Who's Online
312 visitors online now24 guests, 288 bots, 0 membersSeçenekler
AKP kimden yana? * AKP kurulmadan önce ve hemen sonrasında ABD’ye giden Erdoğan ve Gül öncelikle ve ısrarla Yahudi lobilerle buluşurdu. 1 Mayıs 2005’te İsrail’e giden Başbakan Erdoğan dönemin İsrail Başbakanı namı-değer Kasap Şaron ile Kudüs’te buluştu.
AKP; BAE ve Bahreyn’in İsrail ile barışmasına çok kızdı.
Sonrasını herkes hatırlar. “One Minute”, “Alçak Koltuk” ve “Mavi Marmara” olayları.
Bunlar bölgenin iyi günleri.
Tevrat ve efsanelere göre:
Filistin’e yakın olduğu için.
ABD; Fırat’ın doğusu dahil bölgedeki tüm askeri ve istihbarat operasyonlarını bu ülkedeki iki üssünden yönetiyor.
This entry was posted in DIŞ POLİTİKA, ORTADOĞU ÜLKELERİ, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.