HERKES ABDESTİNİ TAZELESİN!

26 November, 2021 Rifat Serdaroglu

HERKES ABDESTİNİ TAZELESİN!


15 Bin yıldır bu topraklardayız. Yüzlerce uygarlık geldi, geçti yok oldu.
Bizler hala buradayız, direniyoruz. Dünya durdukça da direneceğiz.

Türkleri Anadolu’dan sürmek için her şeyi denediler, hepsini aştık. Cumhuriyetin ilanından sonra Atatürk ölünceye kadar, kimi yurtdışına kimi yeraltına kaçtı. Fakat emperyalistler, hiç vazgeçmediler ki!

Mücadele “Karşı Devrim” olarak 11 Kasım 1938’de tekrar başladı.
Bu tarihten itibaren, İslam Dinini kullanarak tarikat ve cemaatler eliyle insanları klonlar, kopyalar gibi “tek tip” insan yaratmaya başladılar ve bu insanları siyasetin aracı olarak kullandılar. Öyle ki, hemen her partiden çok sayıda siyasetçi, bunlara malzeme oldu.

En kapsamlı ve en derin klonlama FETÖ tarafından yapıldı.
Tarikat ve Cemaatlerin her biri kendi klonlanmış insanlarını yarattı ve bunları karşı devrimin yıkıcı militanı olarak kullandılar. Bu kopyalama işlemi halen çok küçük yaştaki bebelerimize, kaçak kurslar yoluyla devam etmektedir.

Her yıl 1 milyon çocuğumuz Taliban militanı olarak yetiştirilmektedir.
Tarikat ve Cemaatlerde insanların doğuştan olan farklılıkları törpülenmekte, boyun eğmeye, biat etmeye alıştırılmaktadır. Dinsel ve Etnik özgürlük adına yapılan kültürel klonlama ile öz değerlerimiz saldırıya uğramaktadır.

Anayasamızın ilk 6 maddesi, 84 milyonun ve vatan bildiğimiz toprakların tek sığınağı iken, halk adına siyaset yaptığını söyleyen bazı partiler, bu maddelerin ortadan kalkması için ağız ve fikir birliği içindeler!

Bu partiler, Terör Sorununu birden “Kürt Sorununa” dönüştürüp yumuşatıyorlar. Cumhuriyet’e, Atatürk’e, Milli Birlik ve Beraberliğimize, Kadın-Erkek eşitliğine saldıran yobazları, Terör örgütü destekleyicilerini “İşgal ve bölme hakları gasp edilen” “Barış ve Demokrasi Güvercini” ilan edip, T.C Devletine “Şerefsiz Devlet” diyen sapıkla helalleşeceklerini söylüyorlar!

Özgürlük, eşitlik, demokrasi ve insan haklarını, etnik ve dinsel ayrışmanın meşrulaştırıcı araçları olarak tanımlıyorlar. Helalleşmeyi, haramı aklamanın manifestosu gibi dayatıyorlar!

Uluslararası kuruluşların desteklediği bu çalışmalar doğal olarak, insanlarımızın kafasını karıştırıyor ve araştırmayı, sorgulamayı pek sevmeyen insanlarımızı yanlış yola götürüyor.

Kimseni abdesti, namazı kimseyi ilgilendirmez.
Yazının başlığını, fikirlerimizi sağlamlaştıralım, yalan propagandanın karşısına dikilelim ve özellikle gençlerimize doğruları anlatalım, bir benzetme olsun diye yazdım. Burada kastettiğim, “Fikir Abdestidir!” Başlayalım;

-Ülke ve Ulus olarak bölünmez bütünüz!
-Türk Milletinin birlik, beraberlik ve eşitliğine inanırız!
-Hukukun üstünlüğüne, Laik ve Sosyal Devlete inanırız!
-Atatürk İlke ve Devrimlerine sadığız!
-Diyanet, Anayasal bir kurum olmaktan çıkarılmalı ve doğru-yararlı din eğitimi vermesi sağlanmalıdır!
-Tarikat ve Cemaatler yasadışıdır. Halka ve Devlete zararlıdır. Kapatılmalıdır.
-Ülkemizde bölücü terör sorunu vardır. Terörizm asla muhatap alınmayacaktır.
-Tarım ve Sanayi en güçlü şekilde desteklenmeli ve yerli üretim yapılması sağlanmalıdır.
-Sığınmacıların tamamı, BM ve AB ile işbirliği içinde ülkelerine gönderilecektir.
-Mesele vatansa, siyaset de teferruat olacaktır…

Bu ilke ve değerlerimizi, Anayasamızın ilk 6 maddesi kapsamaktadır ve DOĞRU Partinin vazgeçilmezleridir. Bizler Atatürk’ün Askerleriyiz, silahsız Kuvvacılarız. Kimseye keyif bağışlayamayız. Fikri gelişimini tamamlayamamış, dün AKP ile bir olup bugün “ülkeyi AKP’den biz kurtarırız” diyen cemaat artıklarına yüz vermeyiz…

Not; Sayın Şahin Filiz’in yazılarından yararlandım. Çok teşekkür ederim.
Not; 2 gün Mersin’deyiz. Mersin’i bi sallayalım, sesi Elazığ’dan duyulsun…

Sağlık ve başarı dileklerimle 26 Kasım 2021
Rifat Serdaroğlu – DOĞRU Parti Genel Başkanı

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *