BU HIRSIZLIK DEĞİL Mİ? İnsanlarımızı dinle kandırmak, Allah ile aldatmak için ikide bir “Biz İbrahim Milletiyiz, Peygamberimizin Ümmetiyiz. Yokluk ve sıkıntıya katlanacaksınız, bu bir imtihandır, aksi şirktir” diye konuşursunuz hem de utanmadan,

BU HIRSIZLIK DEĞİL Mİ?

Rıfat Serdaroğlu: 11 Mayıs 2021

Yüzünüzden İslam maskesini, ağzınızdan Allah adını düşürmezsiniz. İnsanlara “Allah Rızası” için yardım ettiğinizi, kul hakkı yemediğinizi, harama el uzatmadığınızı sürekli olarak tekrar eder ve insanları inandırmaya gayret edersiniz.

İnsanlarımızı dinle kandırmak, Allah ile aldatmak için ikide bir “Biz İbrahim Milletiyiz, Peygamberimizin Ümmetiyiz. Yokluk ve sıkıntıya katlanacaksınız, bu bir imtihandır, aksi şirktir” diye konuşursunuz hem de utanmadan, yüzünüz kızarmadan!
İnsanları devamlı aldatabileceğinizi düşündünüz. Ama Murat Ağırel adında bir gazeteci çıktı ve yüzünüzdeki o sahte maskenizi parçalayıp attı. Türk Milleti artık o tükürülesi yüzünüzü net olarak görüyor. Siz gerçekten hırsız mısınız?
Belediyelerin en önemli gelirleri, Türk Milletinin ödediği vergilerden oluşan Milli Bütçeden, kişi başına aldıkları paydır. Yani bizler çalışırız, üretiriz, kazanırız, vergisini veririz, devlet belediyeye “Al bu parayı, hemşerilerine hizmet et” der.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, son seçime kadar yıllarca AKP’li Başkanlar tarafından yönetildi. Ekrem İmamoğlu’nun belgelediği ve açıkladığı yolsuzluğa göre;
AKP döneminde, İstanbul Belediyesi yüzlerce araç kiraladı. Kira bedelleri ve araçların benzin paraları belediyeden ödendi. Fakat, İmamoğlu’nun açtırdığı yolsuzluk dosyalarına İçişleri Bakanlığı el koydu! Gerekçe; “Soruşturmayı Bakanlık olarak biz yapacağız!” Nasıl soruşturduklarını göreceğiz!
Araçların kira ve benzin paraları belediye tarafından ödenmesine ödenmiş de, araçları İstanbul Belediyesi çalışanları kullanmamış ki? Araçlar, Saray mensupları ve AKP Genel Merkezi, AKP İstanbul İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıkları tarafından kullanılmış! Belediye ile ilgisi olmayan avantacılar kullanmış!
Bu yapılan, doğrudan İstanbulluları dolandırmak, onların haklarını çalmaktır!
Bu hırsızlığa ortak olanları listesini de, Murat Ağırel yayınladı.
Listenin başında; “Biz siyasete Karun olmaya değil, Harun olmaya geldik” diyen Numan Kurtulmuş var! Karun Numan’a iki araç tahsis edilmiş, biri Passat diğeri Opel İnsigma!
Belediyenin araçlarını hak etmediği halde kullanan, sonradan AKP’li Numan!
Soruşturmayı Belediyeden alan, sonradan AKP’li Soylu Süleyman! İkisi de beş vakit namaz kılar, ikisi de oruç tutar…
Şimdi lütfen düşünür müsünüz? Belediyelerde araç yolsuzlukları yapanlar, yönettikleri Belediyelerde hangi imar uygulamalarını yasalara uygun olarak yaptılar?
19 yıldır Yatırımcı Bakanlıkların yaptıkları ihalelerin kaç tanesi yasalara uygun yapıldı?
“Ticari Sır” gerekçesiyle henüz öğrenemediğimiz Varlık Fonunda neler oluyor?
Merkez Bankası döviz rezervlerinin eksiye düşmesinin altındaki gerçek nedir?
Sağlık, salgın, aşı konusunda milletine yalan söyleyen iktidar neler yapmaz ki?
Soruyu bir de şöyle soralım; Milletinin paralarını çalanlar, seçimde oylarını çalmaz mı?
Not;
DOĞRU Partinin “Devr-i Sabık Yaratacağız” “Hesap Soracağız” sözlerinin kıymeti daha net anlaşıldı mı?
Bu hesabı ancak DOĞRU ve dürüstler sorabilir…
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *