GERÇEKLER VE GÖZÜ KAPALI HUKUK * ŞAHİN BAŞSAVCIMIZA DESTEK!

ŞAHİN BAŞSAVCIMIZA DESTEK!

Rifat Serdaroğlu – DOĞRU Parti Genel Başkanı-19 Mart 2021

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Reşat ŞAHİN, Anayasa Mahkemesine HDP’nin kapatılması için dava açtı. HDP’nin terör örgütü PKK’yı açıkça DESTEKLEDİĞİ, hepimizin bildiği bir gerçek. Bu nedenle Başsavcımızın dava açmasını NORMAL bir hukuki atak olarak görürüm.
ŞAHİN Başsavcımızdan ŞU SORULARIN YANITLARINI beklemek de Türk Milletinin her ferdinin hakkıdır;
PKK ve türevleri, emperyalist devletlerin uşaklığını “para-silah” karşılığı yapan, uyuşturucudan- organ kaçakçılığına kadar her türlü yasa dışı işleri yapan, çoluk-çocuk, genç-yaşlı, asker polis-sivil vatandaş ayıt etmeden insan öldüren, yıkan-yakan, Türk Devletinin düşmanı olan eli kanlı bir terör örgütüdür.
HDP’nin kapatılması için hazırladığınız iddianamenizde;
– NEDEN ve hangi takdir hakkıyla, başlangıç tarihi olarak 6-8 Ekim KOBANİ olaylarını aldınız? Bu tarihten ÖNCESİ KAYIP MI OLDU?
– ERDOĞAN’ın verdiği emirle, PKK önderleriyle OSLO ve LONDRA’da yapılan görüşmeleri yok mu saydınız?
– ERDOĞAN’ın emriyle ÖCALAN ile yapılan görüşmelerden haberiniz olmadı mı?
– ERDOĞAN’ın emri ile başlatılan ve binlerce insanımızın ölümüne sebep olan “ÇÖZÜM SÜRECİ’nin” ve “AKİL İNSANLAR” adıyla PKK’yı öven kişilerin hiç sorumlulukları yok mu?
– Bu GÖRÜŞMELERİN TUTANAKLARI Almanya’da kitap oldu. Haberiniz yok mu?
– Dış destekli PKK saldırıları 1984’ten beri devam ediyor. Şehitlerimiz, Gazilerimiz, sivil-resmi 54 bin insanımızın hayatını ve 400 Milyar Dolardan fazla ekonomik kaynağımızı çalan bu örgütün cinayetlerini ve bunlarla İŞBİRLİĞİ YAPAN siyasetçileri ve dönemin İKTİDAR SAHİPLERİNİ neden yargılama dışında tutuyorsunuz?
– Sizin SUÇ TARİHİNİ istediğiniz zamana göre AYARLAMAK gibi bir yetkiniz var mı?
Örneğin, HABUR OLAYLARI ve Erdoğan’ın Vali ve Komutanlara “PKK’lılara DOKUNMAYIN” talimatı vermesi, size göre suç oluşturmuyor mu?
ŞAHİN BAŞSAVCIMIZ;
YARGITAY GENEL KURULU Kararına göre FETÖ, T.C Devletini yıkmak üzere kurulmuş silahlı bir terör örgütüdür. Darbe girişiminde bulunmuş, insanların ölümüne ve yaralanmalarına sebep olmuş bu örgüt için de SUÇ BAŞLANGIÇ TARİHİ olarak 17/25 Aralık 2013 belirlenmişti!
Peki, 2003 yılından itibaren FETÖ ile ortaklık yapan, bu örgütü T.C Devletinin en hassas birimlerine sokan, Yüksek Yargıyı FETÖ’ya altın tepside sunan, binlerce suçsuz insanı hapse attıran siyasi iktidar mensupları “RABBİM BİZİ AFFETSİN” dediklerinde suçları ortadan kalkmış mı oluyor?
ŞAHİN BAŞSAVCIMIZ;
31 Temmuz 2008 yılında Anayasa Mahkemesi, AKP’yi “LAİKLİK KARŞITI EYLEMLERİN ODAĞI olduğuna” karar vermiş, hazine yardımını kesmiş ve AKP SABIKALI bir PARTİ durumuna düşmüştür.
Aradan geçen 13 yılda AKP, Anayasamızın LAİKLİK İLKESİNİ defalarca ihlal etmiştir.
Başsavcılık kayıtlarında bulunduğunu bildiğimiz ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Diyanet İşleri Başkanı, AKP Milletvekilleri, AKP Belediye Başkanları ve Kamu Kurumlarının sponsor olduğu ASSAM toplantılarında, yeni “İSLAM ANAYASASI” hazırlanmış, YENİ bir DEVLET kurulacağı, başkentinin İstanbul, resmi dilinin ARAPÇA olacağını kararlaştırılmıştır. Ayrıca kaçak kurslarda bir milyon çocuğun, birer TALİBAN MİLİTANI olarak yetiştirildiğini T.C Devleti Yargıtay Başsavcılığındaki memurların görmemesi, bilmemesi mümkün değildir.
BAŞSAVCILIK bu gerçekleri hatırlayıp, görevini ve gereğini yapar mı, Erdoğan’ın Allah’tan af dilemesi, Başsavcılıkça geçerli KABUL EDİLİR Mİ bilemiyoruz.
Fakat herkes şunu iyi bilsin ki, DOĞRU Parti tüm bu hukuksuzlukların hesabını, makamı ve mevkii ne olursa olsun sorumlularından mutlaka ve mutlaka HESAP SORACAKTIR.
Adalet geç gelir ama her zaman hedefini bulur…
Sağlık ve başarı dileklerimle
Rifat Serdaroğlu – DOĞRU Parti Genel Başkanı
This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, HUKUK-YARGI-ADALET, PKK TERÖRÜ, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *