ATEŞİ VE İHANETİ GÖRDÜK * YANGIN! * Ülkemizde iç savaş çıkarmak için her türlü malzeme mevcuttur. Bir istihbarat elemanı, yumuşak karnımız olan bir noktadan fitili ateşleyebilir mi? Ateşleyebilir gibi görünüyor. Ekonomi batmış… Ülke karpuz gibi ikiye bölünmüş.. Kurtuluş Savaşı yapmadık diyerek…

YANGIN!

engin uçar <z_eucar@yahoo.com.tr> 07.10.2020

Yunan İstihbarat elemanı Savvas Kalenderidis… Ana dili gibi Türkçe ve Kürtçe konuşan bir isim. Türkiye’de çıkan birçok orman yangınının arkasında bu şahsın bulunduğu biliniyor. PKK’lılar ile çok yakın ilişkisi var. Öcalan Kenya’da Yunan Konsolosluğu’nda yakalandığında yanında Kalenderis vardı.
Kalenderis Türkiye’de rahat rahat çalışan bir ajan. Kendine Türkiye vatandaşlarından eleman devşiren, Karadeniz’de Pontus çalışması yapan, gençleri alıp Yunanistan’a eğitim için götüren bir isim. Yılmaz Özdil ‘MİT YASASI’ başlıklı yazısında;
“1997’de Kırıkkale’de mühimmat fabrikası havaya uçtu, ortalık savaş alanına döndü, üç kişi hayatını kaybetti, bu patlamanın arkasında Kalenderidis’in olduğundan herkes adı gibi emindi, ancak, somut veri bulunamadı, suçüstü yapılamadı.” Diye yazdı.
Kalenderidis’in çok becerikli bir istihbarat elemanı olduğu açık(mı?) da, ÜLKEMİZDEKİ İSTİHBARAT ZAAFINA NE DİYECEĞİZ? Bu şahıs her yönüyle deşifre olmuş ama ülkemize girip çıkmaya devam etmiş. Birçok orman yangınında parmağı olduğu bilinen Kalenderidis, yakalanacağı zaman FETÖ’nün ajanlarının haberdar etmeleri neticesinde Yunanistan’a kaçıyor.
*** ***
Bu yıl ülkemizde sürekli orman yangını faciası yaşadık. Kimi rant için dendi, kimi maden için… Bilmiyoruz. Çünkü hükümet edenlere güven sıfır. O kadar çok yalan söylüyorlar, o kadar kirliler ki, her açıklama arkasında birçok soru işareti bırakıyor.
Hatay ve diğer yangınları PKK üstlendi. İyi isim bulmuşlar… Ateşin çocukları… Yani, şeytanın çocukları… Yunan istihbaratının eğitim verdiği PKK’lı alçaklar tarafından çok orman yakıldı.
*** ***
Jandarma NATO’ya bağlı değildi. PKK ile en iyi mücadeleyi Jandarma verdi. İnsana dayalı istihbaratı çok iyiydi. Güneydoğu üzerinde emeli olanlar bu durumdan çok rahatsızdı. Jandarma’yı İçişleri Bakanlığı’na bağlayın dediler. Ergenekon ve türevi kumpaslarla;
PKK ile mücadele eden, PKK’yı sıfırlama noktasına getirip Öcalan’ın teslim edilmesini sağlayan kim varsa içeri attılar. Haysiyet cellatlığı da yapıp en aşağılık suçlamalarla CİA’nın önüne attılar. Tıpkı NATO’ya bağlı olmayan Ege Ordu Komutanlığına bağlı askerlere yaptıkları gibi.. Sahi, hızını alamayan Almanya da daha yeni; ‘Ege Ordu Komutanlığı’nı kapatın’ deme cüretini göstermişti değil mi?
Jandarma kır polisi yapıldı. Bilgi kaynakları(insan) yok edildi. Birçok vakanın altında Jandarma’ya yapılan operasyonların doğurduğu güvenlik açığı olma ihtimali çok yüksek. İstihbarat ağı oluşturmak yıllar alır. Ve o ağ ne yazık ki yok edildi.
Ülkemizde 7.5 milyon sığınmacı var. Üzerine El Kaide, İŞİD, Taliban… Ne ararsan var… Her an patlamaya hazır bir bomba üzerinde oturuyoruz.
Serbest gazeteciler(!)… Araştırmacı akademikler(!)… Sanat tarihçileri(!)… Öğrenci değişim programıyla ülkemize gönderilenlerden özel yetiştirilenler… Yani, yabancı istihbarat elemanları… Ülkemiz ajan kaynıyor. Türkiye ajanlar için en tehlikesiz ülkedir. AJAN CENNETİ…
*** ***
Bu tablodan idrak etmemiz gereken gerçek şudur;
Ülkemizde iç savaş çıkarmak için her türlü malzeme mevcuttur. Bir istihbarat elemanı, yumuşak karnımız olan bir noktadan fitili ateşleyebilir mi? Ateşleyebilir gibi görünüyor. Ekonomi batmış… Ülke karpuz gibi ikiye bölünmüş.. Kurtuluş Savaşı yapmadık diyerek masumlaştırdıkları düşman, AB kimliği ile üzerimize abanmış. ABD Güneyimizde Kürdistan(Büyük İsrail’in) Devleti’nin Suriye parçasını kuruyor. Büyük İsrail Devleti için hedef olan Hatay, bir plan gereği sığınmacılar ile doldurulmuş. Hangi verilen sözden cesaret aldıklarını bilmediğimiz Suriyeliler sınır illerimizde aldıkları evleri Türklere kiraya vermiyor. Ne yazık ki bu gerçek bir şaka değildir(!)..
Parayla vatandaşlık satıldığına göre, bu ortamda kim bilir kimler ‘fırsat bu fırsat deyip’ vatandaşlık aldı, alıyor…
Bu millet için cehennem kuranlar ile ortaklık yapanlaradır sözüm… Gün gelir yaktığınız ateş kendi ateşiniz olur. TARİH İNSANLIĞA BU GERÇEĞİ HAYKIRIYOR.
Zahide UÇAR (16 EKİM 2020)
This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *