SAĞLIK BAKANI ve ülkenin tüm konularına tek başına karar veren galaksilerin yüce imparatoru…

Çağla Oflaz aşağıdaki yazısında şöyle yazmış;
“Sağlık Bakanı istifa etmelidir”
Doğrudur, Sağlık bakanı istifa etmelidir,
Ama;
Başka bir sağlık bakanı da gelse, durum değişmeyecektir.
Çünkü ülkemizde çocuk doğumundan, tapu kadastroya, şehir mimarisinden, Hes’lere, hangi binanın kaç kat olacağına, maden ruhsatlarının kime verileceğine, hasta sayısına, salgın yönetimine, 65 yaş üstünün ev hapsine v.b ülkenin tüm konularına tek başına galaksilerin yüce imparatoru karar vermektedir.
Mesela sanıyormusunuz ki Hazine ve maliyeyi damat bey yönetmektedir?
Damat bey istifa edince daha akıllı işler mi yapılacaktır.
Türkiye’nin KIRMIZI DÜĞMESİ yüce imparatorun parmağı altındadır.
Her bir konuda tek ve son karar verici odur.
Gelen de aynıdır, giden de aynıdır

Sağolsun!!!
YETMEZ AMA EVETÇİLER…
AKİL ADAMLAR TAKIMI..
TÜRKİYE’yi TEK BİR KİŞİYE TESLİM EDEN AKP TAKIMI…
HAYIR DUALARIMIZ SİZLERLE!!!
Naci Kaptan

Sağlık Bakanı istifa etmelidir

Sağlık Bakanı sonunda itiraf etti. Belirti göstermeyen ama testi pozitif çıkan vakaların günlük tabloda yer almadığını bildirdi. Aylardır gerçekler gizlendi. Ölümler istatiksel bir tabloda sıradanlaştırıldı. Manipüle edilmiş rakamlar üzerinden “başarı hikayesi” anlatıldı. “Normalleşme” çağrısı yapıldı, her yer açıldı. Tedbirler sıradan insanların, hastalar da sağlık çalışanlarının omuzlarına yüklendi.
Türk Tabipler Birliği (TTB) sürecin şeffaf yürütülmediğini, bakanlığın vaka sayılarını doğru yansıtmadığını defalarca söyledi. TTB’nin uyarılarının kulak arkası edilmesi yetmezmiş gibi şimdi bir de hedef gösteriliyor. Bu skandal, sürecin başından beri “yönetemiyorsunuz” diyenlerin haklılığını gösterdi. Bakanın gelen tepkilere verdiği yanıt ise skandal üstüne skandal. Sağlık Bakanı “Bilelim ki salgınla mücadele sürecinde devletimiz halkın sağlığı kadar, ulusal çıkarlarını da korumaktadır” diyerek kamuoyunu “leke aramakla” suçluyor.
https://marksist.org/icerik/Yazar/14636/Saglik-Bakani-istifa-etmelidir
This entry was posted in FAŞİZM, İNSAN HAKLARI - DEMOKRASİ, Politika ve Gundem, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *